23-24-25 hetes kismamik vagytok? Van kedvetek dumcsizni?
Az első vajon egy megszállott könyvelő kismama, vagy egy unatkozó iskolás? :D
Én 25 hetes vagyok, és december 25-re várjuk a kislányunkat, Hanna babát - becsületes nevén Johannát. Voltunk 4D-s ultrahangon, de csak azért, mert a kórházban, ahová területileg tartozom, nem is próbálták megmondani a nemét, sőt, a nagy genetikai ultrahang alkalmával kb. egy perc után úgy rugdostak le az asztalról, hogy ne foglaljam a helyet a többi kismama elől. :))) Azóta megoldódott a probléma, orvost választottam és kórházat váltottam.
Már sok apróságot vásároltunk, a nagy dolgok közül még csak a kiságyat, de a babaszoba berendezés még várat magára, mert hamarosan költözünk.
A cukrom már két alkalommal is tökéletes volt, ami meglepett, mert súlytöbblettel kezdtem a terhességet, és eddig is már többet szedtem fel, mint szerettem volna. A lényeg azonban számomra az, hogy Hanna egészséges, állandóan mocorog. Múlt héten az apukája felolvasott neki egy mesét, és nagyon tetszett a pici lánynak. :) Ma kezdtük olvasni a Micimackót, minden napra egy fejezetet tervezek. Sokat énekelek neki, és ha tehetem, beszélek hozzá.
A várandósságom elejétől szedek Gravidát és Magnézium+B6-ot, néhány hete a védőnő javaslatára Calcium és Magnézium Sandoz-t, valamint az enyhe vérszegénységem miatt vasat. Hát nem terveztem, hogy ennyi bénaságot fogok szedni, de így alakult. Egyébként meglepően jól viselem az állapotomat, az egyetlen, ami zavar, hogy napok óta rettenetesen fáj a derekam.
Uramisten, egy egész eposzt írtam, ne haragudj... :D Mesélj te is! Hány hetes vagy? Miket érzel?
Üdv, 25 hkm
szia
23 hetes vagyok kereken, pici lány lesz :) nevet sajna még nem sikerült találnunk neki de remélhetőleg hamarosan meglesz :) pici szobája alakulgat és szép apránként vásárolgatjuk a cuccait is :) 1 hete voltunk 4D-n, mert nem tudtak nekünk nemet mondani a 18 hetes ultrahangon és nem akartuk kivárni a 30. hetet, de egy igazi élmény volt és megkaptuk amit akartunk. rengeteget mozog a pici, sokszor nem is értem honnan van ennyi energiája, én nem lennék képes jelenleg ennyit mocorogni meg rugdosódni mint amennyit ő, kis örökmozgó :) femibiont és magne B6ot szedek, a vitamint csak kétnaponta szedem. ezen kívül szedek még vasat és kálciumot. cukorterhelésen még nem voltam, kb. 2-3 hét múlva megyek, sajna nem sikerült még beutalót szereznem a dokimtól hogy tudjak menni, remélem nem lesz vele baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!