Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 23-24-25 hetes kismamik...

23-24-25 hetes kismamik vagytok? Van kedvetek dumcsizni?

Figyelt kérdés
Hogy vagytok? Tudjátok már a baba nemét? Voltatok már 4D-s ultrahangon? Elkezdtetek már vásárlni a bébinek, esetleg berendezni a babszobát? Milyen rendszerességgel érzitek a picurka mozgását? Milyen vitaminokat szedtek? Voltatok már cukor terheléses vérvételen ? :)
2012. szept. 13. 16:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
13 vagyok, nekem nem mozog ilyen intenzíven, amiket leírtatok. Azt például h. bukfencezik e, nem is tudnám megmondani, mert nem érzem úgy. Inkább napi többször keveset mozog. Gondoljátok ez így is normális?
2012. szept. 13. 21:14
 12/12 anonim válasza:

Sziasztok! Örülök,hogy van ilyen fórum és itt lehetek.

Én kedden leszek 24hetes egy picike fiúcskával.Ő lesz az első icurink :).A 18 hetes uh.n mondta meg a doki,hogy fiúcska, aztán ezt megerősítette 4hét múlva is.Az uh képen is látszik a kis zacsija :)!

Eddig nagyon jól viselem a terhességet,az eleje óta semmi rosszullétem nincsen.4D-sen még nem voltunk,de majd szeretnénk,a legtöbb helyen azt olvastam hogy a legjobb időpont a 28-32 közötti hét.Szerintetek?

Ó, a vásárlással én nagyon jól állok,a rucik már szinte mind megvannak,kiságy már a nagypapánál újralakkozáson.Babakocsi már kinézve, adbor 3*3 típusú.Vélemény?Úgyhogy már nem sok mindent kell megvennünk,a nagymamák jajgatnak is, hogy ők mit vegyenek, ha már megvan minden.Mindig is az a fajta voltam, hogy minél előbb mindent, nemtudok várni, élvezem!

Én eleje óta elevitet szedek, most nyáron heti 2-3 szemet csak, a sok zöldség és gyümölcsevés miatt,de aztán ahogy bejön ez a szörnyű hidegebb idő,amit utálok, igy visszatérek majd nagyobb adagra, mellé meg napi 2* magne b6-ot veszek be. Bár most fogok váltani béres magnézium+B6-ra. Valaki szedi ezeket?

Cukor terhelésre csütörtökön megyek.

Hát a mozgással még bajban vagyunk, mutogatja magát a kis kukacos, de nem igazán, annyira még nem, mint ahogy én már várnám. De azt mondják körülöttem, hogy ne izguljak majd beindul,aztán lesz ne mulass,nem fog hagyni majd!

2012. szept. 16. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!