23-24-25 hetes kismamik vagytok? Van kedvetek dumcsizni?
Sziasztok! Örülök,hogy van ilyen fórum és itt lehetek.
Én kedden leszek 24hetes egy picike fiúcskával.Ő lesz az első icurink :).A 18 hetes uh.n mondta meg a doki,hogy fiúcska, aztán ezt megerősítette 4hét múlva is.Az uh képen is látszik a kis zacsija :)!
Eddig nagyon jól viselem a terhességet,az eleje óta semmi rosszullétem nincsen.4D-sen még nem voltunk,de majd szeretnénk,a legtöbb helyen azt olvastam hogy a legjobb időpont a 28-32 közötti hét.Szerintetek?
Ó, a vásárlással én nagyon jól állok,a rucik már szinte mind megvannak,kiságy már a nagypapánál újralakkozáson.Babakocsi már kinézve, adbor 3*3 típusú.Vélemény?Úgyhogy már nem sok mindent kell megvennünk,a nagymamák jajgatnak is, hogy ők mit vegyenek, ha már megvan minden.Mindig is az a fajta voltam, hogy minél előbb mindent, nemtudok várni, élvezem!
Én eleje óta elevitet szedek, most nyáron heti 2-3 szemet csak, a sok zöldség és gyümölcsevés miatt,de aztán ahogy bejön ez a szörnyű hidegebb idő,amit utálok, igy visszatérek majd nagyobb adagra, mellé meg napi 2* magne b6-ot veszek be. Bár most fogok váltani béres magnézium+B6-ra. Valaki szedi ezeket?
Cukor terhelésre csütörtökön megyek.
Hát a mozgással még bajban vagyunk, mutogatja magát a kis kukacos, de nem igazán, annyira még nem, mint ahogy én már várnám. De azt mondják körülöttem, hogy ne izguljak majd beindul,aztán lesz ne mulass,nem fog hagyni majd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!