9 hetes kismamik, hogy vagytok? : )
Szia!
Bár már 11 hetes vagyok leírnám, hogy én hogy voltam 9 hetesen.
A rossz szájíz nekem is megvolt, a ételeknek nem volt már olyan jó íze és ez most is megvan. Hányinger hányás nem volt eddig egyáltalán, nekem az elejétől kezdve elég erős mellfájdalmam van, ez a 9. héten is megvolt. Vegyes szájú vagyok, szeretem az édeset is és a sósat is, de soha nem tömtem magam halálra ezekkel, na de a 9. héten ölni tudtam volna egy franciakrémesért, persze sehol nem lehetett kapni, így kb 3 napja letettem róla. A 8. héttől minden szart összeeszek, és persze semmi nem esik jól.
Boldog babavárást.11+4hkm
Szia!Én is már 11hetes vagyok.
Nekem az elejétől annyi tünetem van hogy fel vagyok puffadva és feszül a cicim(már egy számot nőtt).Én is megettem eddig mindent,de sosem voltam chips-es.na de most...állandóan azt ennék(persze nem teszem).És csak a szénsavas víz esik jól.Kaja bármi jöhet,bár nem minden nap ugyan olyan az étvágyam.
Sziasztok
En 9 hetes vagyok.En emelygek 2 hete, citromot citrommal eszem es csak a szensavas dolgok veszik el a szomjamat.
Nem kivanok eteleket es csak a gyumolcsok esnek jol.
Hust es halat nem tudom megenni, de igyekszem valltozatosan etezni.Nekem a 7. heten puffadt nagyon a hasam, talan mar megy ossze :) lassan ujra beleferek a rendes ruhaimba, nem csak a kismama ruhakba.
Ez a terhessegem sokkal konnyebb mint az elozo :) akkor vegig hanytam
9+5 heteske
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!