Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aki már 1x elvetélt, de utána...

Aki már 1x elvetélt, de utána sikerült összehozni egy babát, az a többedik terhssége alatt is ugyan úgy retteg a vetéléstől? Ez normális?

Figyelt kérdés
Miután megszületett a kislányunk,1 évre rá volt 1 spontán vetélésem, majd a következő évben megszületett a 2. kislány,de még félidőn túl sem mertem fellélegezni. Most,9 hós a kicsi,és gondolkozunk a következőn,eddig sem védekeztünk,most épp mensizek,ami napra pontosan,csak épp néhány óra késéssel jött meg. A 4.napon járok,és a vérzésemnél felfedeztem egy darabost. Nem tudom mi lehetett az,de a vetélésem jutott az eszembe,azóta zaklatott vagyok,mi van ha ...?
2010. ápr. 11. 11:13
 1/5 anonim ***** válasza:
szia. nekem is volt egy vetélésem. rá 5évre született meg az első kisfiam. most várjuk a második babát 15. hétben vagyunk, de én nem félek a vetéléstől, inkább azon izgulok h egészséges legyen :)
2010. ápr. 11. 11:29
 2/5 anonim ***** válasza:

Nagyon szerencsés vagy, hogy van 2 egészséges kislányod! Nekem tavaly volt egy vetélésem a 9. hétben. Első terhesség volt. Közel egy év után most vagyok a 12. hétben. Boldog vagyok. Nem aggódom. Pedig hidd el az első kudarc nagyon megviselt.

Igazából tényleg csak az megy el, akivel valami nem stimmel és az anya szervezete, a természet kilöki magából. Nekem pl. még a tesztek között is volt különbség. A tavalyi épphogy látszott 2 csík, az idei bikaerős 2 csík. Lehet, hogy ennek nincs jelentősége én mégis azt gondoltam, hogy na ez a babácska aki teljes meglepetéssel hatott meg akar majd születni.

2010. ápr. 11. 13:57
 3/5 A kérdező kommentje:

Mi is szerencsésnek érezzük magunkat,hogy ilyen 2 csodálatos kislánnyal oszthatjuk meg az életünket,de a "veszteség" az "veszteség",és erre gondolva zaklatott leszek,még így is.

Tudom,hogy akik eddig sikertelenül próbálkoztak,most szidnak, hogy "hát ez meg mit van úgy kiakadva !?" Őket is megértem.

2010. ápr. 11. 14:30
 4/5 anonim ***** válasza:
A lelökődött méhnyálkahártya darabkáját láthattad.Nálam is gyakran van ilyen "darabos" vérzés,(bocsi gusztustalan lesz),én többször szétnyomtam wc papírral,hogy mi lehet az,főleg ha késett a mensim,de csak alvadtvér darabka,vagy a méhnyálkahártya darabkája,ne izgulj!A baba még nem ekkora ha vetélés is lenne,nem látnád!Ne gondolj a rosszra!
2010. ápr. 11. 17:35
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm,hogy megnyugtattál!!
2010. ápr. 11. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!