Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem akar a barátom gyereket....

Nem akar a barátom gyereket. Hogy vegyem rá, hogy akarjon?

Figyelt kérdés

A párom mindent megtesz hogy ne legyen gyerek, és már a létező összes kifogást kitalálta, hogy mért nem akar :(

Ellenben én már nagyon szeretnék (33 éves vagyok).

6 éve vagyunk együtt, de az alatt nem tudtam rávenni sehogy. Átverni nem akarom, tehát kilukasztani a gumit, és hasonlók nem játszanak.. csak szeretnék valami ötletet.

Én úgy érzem egyébként, hogy ő nagyon jó apa lenne, mert velem is jól bánik, és nagyon szeretjük egymást, tehát elhagyni sem akarom, csak egyszerűen ez a gyerek téma neki nem jön be. Néha azon filózok, hogy el kéne hagynom emiatt, és megpróbálni mással, de annyira szeretem, hogy képtelen lennék rá :( Tényleg olyan szinten együtt vagyunk, amit sok pár megirigyelne, csak ez az egy téma gáz neki.

2010. jan. 18. 07:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ha azt mondja hogy menjél, szia, akkor nincs is sok keresnivalótok egymás mellett, akkor ő nem szeret annyira mint ahogyan az neked elég lenne.... De ha 6 éve együtt vagytok, akkor te ismered annyira a pasit hogy tudd meddig mehetsz el. Ha nem akar gyereket semmiáron, akkor neked kell döntened hogy vagy ő vagy a gyermekvállalás más oldalán. Nagyon nehéz.
2010. jan. 19. 12:25
 12/13 A kérdező kommentje:

naja, hát igen

köszi a válaszokat

2010. jan. 19. 13:14
 13/13 anonim válasza:
Szia! Most olvastam kérdésedet és rá a válaszokat. Megkérdezhetem, hogy mi lett?
2014. nov. 22. 00:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!