21 vagyok, barátom 27.5 hónapja vagyok vele, gyereket szeretnék tőle. Szerintetek?
21 éves vagyok, ősszel leszek 22. Két év mulva végzek a levelezős sulival, és 5 hónapja vagyok együtt a barátommal. Suli mellett melozok is.
Barátom 27 éves. Komolyan gondoljuk mindketten, gyakorlatilag alig vagyunk külön..
Én már nagyon szeretnék gyereket.. Butaság???
Nem szeretnék idősen gyereket, fiatalos szülö akarok lenni.
Butaság lenne suli alatt bevállalni?
Szerintem is butaság lenne.
Milyen anyagi háttered van?
Lehet én vagyok furcsa,de én csak akkor vállalnék gyereket,ha van lakásom,autóm,kb.10 év munkatapasztalatom és nincs hitelem.
Mire szülnél gyereket?És kinek?
Ha jól értem 5 hónapja vagy vele,először azt olvastam 27,5 ,de még azt is kevesellném.
Szerintem pont ideális az a 2 év amit még várjatok ki a suli befejezéséig. 5 hónap az semmi, ne vállaljatok ilyen hamar gyermeket hiszen még egymást se ismeritek igazán, és te is eléggé fiatal vagy. Az a 2 év hamar el fog repülni, addig a kapcsolatotok is változik, jobban megismeritek egymást és a baba érkezéséhez az alapok megteremtéséhez is teljesen jó idő.
Én azt javaslom, hogy ezzel még bőven ráértek!
Én is 21 éves vagyok és a párom 27, mi 3 éve vagyunk együtt és júniusban fejezem be a sulit. De mi még így is fogunk várni a picivel legalább 2-3 évet. :)
Nem hiszem, hogy aktívan tudnál a sulira is figyelni plusz mellette a gyerekedre is.Nem menne..:/
Én úgy gondolom, hogyha már szülök egy gyereket, akkor minden időmet vele szeretném eltölteni.Ha mellette még suliba jársz, akkor másnak kell majd vigyázni rá, a fontos pillanataiból ki fogsz maradni, ami szerintem elszomorító, hiszen a te gyereked!
Később is lehetsz fiatalos szülő, nem éppen korhoz van kötve! Ja és szerintem is kevés az az 5 hónap, mióta a barátoddal együtt vagy..Várj még egy kicsit! Én egy éve vagyok együtt a barátommal és még engem is érnek meglepetések vele kapcsolatban és a viselkedésével..szóval, én a helyedben várnék!..:/
De persze ez a te/ti döntésetek!
17/L
Igen, butaság. Én sem akarnék idősen szülni, de 21 évesen még rohadtul nem vagy elkésve, vagy nem közeledsz ahhoz a szubjektív korhoz, amikortól már öreg kismamának számítasz.
majd végezd el a sulit, legyen állandó munkád, legyen biztos fedél a fejetek mellett és persze bizonyítsa az idő, hogy a barátod az az ember, akinek egy nap gyermeket szeretnél szülni.
Hidd el, értem az érzéseid, én 22 vagyok, baromira elkap néha az anyai vágy, de tudom, hogy most még nem tudok neki olyan életet biztosítani, amit megérdemel. viszont az apuka megvan, a közös élet is, már csak az anyagiak hiányoznak hozzá, de dolgozunk az ügyön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!