21 vagyok, barátom 27.5 hónapja vagyok vele, gyereket szeretnék tőle. Szerintetek?
21 éves vagyok, ősszel leszek 22. Két év mulva végzek a levelezős sulival, és 5 hónapja vagyok együtt a barátommal. Suli mellett melozok is.
Barátom 27 éves. Komolyan gondoljuk mindketten, gyakorlatilag alig vagyunk külön..
Én már nagyon szeretnék gyereket.. Butaság???
Nem szeretnék idősen gyereket, fiatalos szülö akarok lenni.
Butaság lenne suli alatt bevállalni?
Én is így éreztem. Nagy szerelemnek indult. Én 22 voltam, a párom 32. Fél éve ismertük egymást, mi sem nagyon voltunk külön, akkor tökéletes volt minden. 8 hónap után megkérte a kezem. A 10. hónap után jöttek a gondok, az első évfordulónkat nem értük meg. Pedig minket már mindenki elkönyvelt úgy, hogy örökre együtt maradunk.
VÁRJATOK MÉG! 21 éves vagy, nagyon fiatal, iskolába jársz, a párod is fiatal, ráértek még. Éljetek, kiránduljatok, élvezzétek az együttlétet, mert ha babátok lesz, utána már minden már lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!