Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 21 vagyok, barátom 27.5...

21 vagyok, barátom 27.5 hónapja vagyok vele, gyereket szeretnék tőle. Szerintetek?

Figyelt kérdés

21 éves vagyok, ősszel leszek 22. Két év mulva végzek a levelezős sulival, és 5 hónapja vagyok együtt a barátommal. Suli mellett melozok is.

Barátom 27 éves. Komolyan gondoljuk mindketten, gyakorlatilag alig vagyunk külön..

Én már nagyon szeretnék gyereket.. Butaság???

Nem szeretnék idősen gyereket, fiatalos szülö akarok lenni.

Butaság lenne suli alatt bevállalni?

2011. aug. 23. 17:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
*fejetek felett
2011. aug. 23. 17:29
 12/15 anonim ***** válasza:

Én is így éreztem. Nagy szerelemnek indult. Én 22 voltam, a párom 32. Fél éve ismertük egymást, mi sem nagyon voltunk külön, akkor tökéletes volt minden. 8 hónap után megkérte a kezem. A 10. hónap után jöttek a gondok, az első évfordulónkat nem értük meg. Pedig minket már mindenki elkönyvelt úgy, hogy örökre együtt maradunk.

VÁRJATOK MÉG! 21 éves vagy, nagyon fiatal, iskolába jársz, a párod is fiatal, ráértek még. Éljetek, kiránduljatok, élvezzétek az együttlétet, mert ha babátok lesz, utána már minden már lesz.

2011. aug. 23. 17:30
 13/15 anonim ***** válasza:
Pár hónapos kapcsolatokba gyereket vállalni az egyik legnagyobb hülyeség, amit elkövethet valaki. Ugyanis elég jó esélyed van rá, hogy egyedülálló anyuka leszel. 5 hónap alatt lehetetlen megismerni egymást igazán, évek kellenek ahhoz, hogy leszűrjétek, egyáltalán minden tekintetben tudtok-e együtt működni...
2011. aug. 23. 17:58
 14/15 anonim ***** válasza:
5 hónap nagyon kevés pláne gyerekválaláshoz.
2011. aug. 23. 19:36
 15/15 anonim ***** válasza:
Én nem vállalnám be. 3 év párkapcsolat szerintem nem árt egy gyerekhez, ráadásul még fiatal vagy, tanulsz is.
2011. aug. 25. 02:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!