Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 hetes kismamik, mi volt a 6...

6 hetes kismamik, mi volt a 6 hetes UH-n?

Figyelt kérdés

Már izgulok nagyon, szerdán leszek 6 hetes, és pont akkora hívott az orvos hogy menjek.

Mit látott már nektek?

És utána hogy nézi hogy van-e szívhang? Ott az orvos nézi egyből, vagy elküld majd másnap pl védőnőhöz? :)

2014. szept. 2. 00:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
6-os vagyok. ne keseredj el, koran van meg! lehet, hogy holnap mar latna valamit! napok is szamitanak rengeteget! en pnt ezert megyek most inkabb kesobb az elso uh.-ra, hogy ettol megkimeljem magam. irjatok meg, hogy mi volt!
2014. szept. 3. 14:44
 12/18 anonim ***** válasza:

Szia! 5-ös vagyok, a sorstárs! :)

13 mm a petezsák, benne embriócsomó sejthető... Szívhang nem volt. És amin meglepődtem, hogy grav. 4. van a papíron, pedig a kalkulátor szerint 6 hetes lehetek. Nekem is júli 23. volt az utolsó menzesz, bár hosszúak a ciklusaim, lehet ezért kisebb a terhesség.

Nekem is két hét múlva kell visszamennem!!!

2014. szept. 3. 20:50
 13/18 A kérdező kommentje:

Nekem ezt írta a papírra 14 mmes gest. gyűrű.

Olyan sokára lesz ez a 2 hét, de majd írj te is.

De neked legalább sejthető. Nekem üres, mutatta is. :(

2014. szept. 3. 22:47
 14/18 A kérdező kommentje:

Amúgy voltam vissza, rá 1 hétre mentem, és akkor voltam 6 hetes, szóval nem jók ezek a netes kalkulátorok. Akkor 6mm volt pici.

Jövőhéten megyek vissza már a 8 hetesre.

2014. szept. 17. 09:38
 15/18 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok, én ma este megyek! Már nagyon izgulok, remélem lesz szívhang!!
2014. szept. 17. 12:32
 16/18 A kérdező kommentje:
majd írj hogy mi lett !! :)
2014. szept. 17. 23:04
 17/18 anonim ***** válasza:
Volt szívhang!! :) Kb. 7 hetes lehetek, ő pedig 8 mm.
2014. szept. 18. 06:08
 18/18 A kérdező kommentje:
de jó neked :) nekem 6 mm volt és azt mondta 6 hetes, de semmi olyat nem mondott hogy szívhang vagy ilyesmi, de már mondta hogy nem sokára mehetek védőnőhöz, így lehet hogy csak volt szívhang :)
2014. szept. 18. 08:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!