6 hetes kismamik, mi volt a 6 hetes UH-n?
Már izgulok nagyon, szerdán leszek 6 hetes, és pont akkora hívott az orvos hogy menjek.
Mit látott már nektek?
És utána hogy nézi hogy van-e szívhang? Ott az orvos nézi egyből, vagy elküld majd másnap pl védőnőhöz? :)
Nekem a 6 hetes UH-n már láttuk a pulzálást a szívénél, de nem hallgattuk meg...bár már egyértelmű volt...
Aztán orvost váltottam és a 7. héten a másik dokinál már jóval nagyobb volt és hallottuk a kis szívét is. Nagyon jó volt...
A védőnő csak később, dopplerrel hallgathatja meg a babát, de ezt általában az orvos végzi a terhesség elejétől kezdve a végéig...
# 5! Majd írj hogy mi lett.
Én 3 óra múlva megyek. Úgy izgulok, hogy minden rendben legyen, nekem még semmi tünetem sincs.
Szia, 5-ös vagyok! Na mi volt??
Én majd csak este 6-ra megyek, úgyhogy majd később tudom megírni!!
Nekem is csak lightos tüneteim vannak, egy kis mellfeszülés, néha émelygés.
Petezsák és szíkhólyag van csak. :(
2 hét múlva vissza :(
Akkor szerintem nekem is ez lesz. Egy hete voltam, akkor csak üres petezsák volt, de még azt sem merte mondani. Nem hiszem, hogy egy hét alatt embrió is lesz meg szívhang is, majd megírom.
Ne keseredj el, gyorsan letelik a két hét!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!