Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 hetes kismamik, mi volt a 6...

6 hetes kismamik, mi volt a 6 hetes UH-n?

Figyelt kérdés

Már izgulok nagyon, szerdán leszek 6 hetes, és pont akkora hívott az orvos hogy menjek.

Mit látott már nektek?

És utána hogy nézi hogy van-e szívhang? Ott az orvos nézi egyből, vagy elküld majd másnap pl védőnőhöz? :)

2014. szept. 2. 00:08
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Nekem 5+6 hetesen petezsák szikhólyaggal.aut mondta a doki minden okes.
2014. szept. 2. 07:23
 2/18 anonim ***** válasza:
A vedononek nincs UH gepe
2014. szept. 2. 07:43
 3/18 anonim ***** válasza:

Nekem a 6 hetes UH-n már láttuk a pulzálást a szívénél, de nem hallgattuk meg...bár már egyértelmű volt...

Aztán orvost váltottam és a 7. héten a másik dokinál már jóval nagyobb volt és hallottuk a kis szívét is. Nagyon jó volt...

A védőnő csak később, dopplerrel hallgathatja meg a babát, de ezt általában az orvos végzi a terhesség elejétől kezdve a végéig...

2014. szept. 2. 08:50
 4/18 anonim ***** válasza:
5+6 hetesen, petezsák, embrió, szabályos szívhanggal. Ultrahangon nézik, hogy van-e szívhang, nem a védőnőnél.
2014. szept. 2. 08:57
 5/18 anonim ***** válasza:
Én is holnap leszek 6 hetes és én is holnap megyek uh-ra. :) Remélem dobogni fog már a pici szíve! Valószínű, hogy megkapid majd a beutalókat vérvételre.
2014. szept. 2. 12:21
 6/18 anonim ***** válasza:
en 6+4 vagyok ma. meg nem voltam dokinal, de erzem, hogy minden rendben. iszonyu hanyingerem van es alomkoros vagyok. nekem majd cak a 8. het korul kell mennem. a kislanyommal 6+3-kor voltunk az elso uh.-n. akkor volt 3.3mm es pulzalt a kis szivecskeje.
2014. szept. 2. 15:04
 7/18 A kérdező kommentje:

# 5! Majd írj hogy mi lett.

Én 3 óra múlva megyek. Úgy izgulok, hogy minden rendben legyen, nekem még semmi tünetem sincs.

2014. szept. 3. 09:16
 8/18 anonim ***** válasza:

Szia, 5-ös vagyok! Na mi volt??

Én majd csak este 6-ra megyek, úgyhogy majd később tudom megírni!!

Nekem is csak lightos tüneteim vannak, egy kis mellfeszülés, néha émelygés.

2014. szept. 3. 13:08
 9/18 A kérdező kommentje:

Petezsák és szíkhólyag van csak. :(

2 hét múlva vissza :(

2014. szept. 3. 13:27
 10/18 anonim ***** válasza:

Akkor szerintem nekem is ez lesz. Egy hete voltam, akkor csak üres petezsák volt, de még azt sem merte mondani. Nem hiszem, hogy egy hét alatt embrió is lesz meg szívhang is, majd megírom.

Ne keseredj el, gyorsan letelik a két hét!!

2014. szept. 3. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!