Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 36 hetes kismamik hogy vagytok...

36 hetes kismamik hogy vagytok? Tudnátok írni méreteket, adatokat?

Figyelt kérdés
Nekem sok a jóslóm, ma álltam le a magnerottal, de így veszélyeztettként sokat kell pihennem amúgy is. Esetleg ha van kedvetek küldjetek poci fotót :) Köszönöm a válaszokat! Szép napot nektek!! :) 36hkm

2014. aug. 21. 11:43
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 34 hetes vagyok, szeptember 29-re vagyok kiírva.

Mindennapos a jósló, még éjszaka is.

2 hete nem aludtam, olyan vagyok mint egy hulla.

Ma voltam vérvételen, és idáig 10 kilónál tartok. :)

2014. aug. 21. 12:23
 2/20 anonim ***** válasza:

Szia!

38 hetes vagyok.Nincs jóslóm egyáltalán "csak" a hüvelyem szúrkál néha és recsegek-ropogok ott lent.Magnéziumot csak az első 12-ik szedtem. 9 kg-t híztam eddig.

Első babás-kisfú "hordozó". :)

Gratulálok Neked!Fiú vagy lány? :)

2014. aug. 22. 15:09
 3/20 anonim ***** válasza:
Bocsánat! *12-ik hétig szedtem! :)
2014. aug. 22. 15:10
 4/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm :) én is gratulálok mindenkinek!! :) első: ne csodálkozz ilyen frontok mellett :o nagyon kifogtuk ezt az időjárást!!

2.hű 38 hetes már? :) tök jó :) akkor neked bármikor beindulhat :) Ti hol szültök? :)

Kicsi fiúnk lesz :) Nektek?

2014. aug. 22. 18:39
 5/20 A kérdező kommentje:
Én nagyon sokat hiztam. Bár nagyon vizesedek és emiatt de akkor is érzem hogy a gravitáció nagyon ellenem van :D 49ről indultam most vagyok 72... nem baj amíg babykém egészséges nem érdekel :) szülés után úgy is lemegy ;)
2014. aug. 22. 18:42
 6/20 A kérdező kommentje:
Közbe észre vettem hogy 2.leirtad hogy fiúcska lakik odabent :P
2014. aug. 22. 18:45
 7/20 anonim ***** válasza:

(38 hetes vagyok)

Irországban élünk és itt is fogok szülni.Gyatra a kórházi vizsgálat.Eddig mindössze 1x volt ultrahangom.

Igen kisfiú :))

Én ma még simán bejártam a plázát.(hálóinget kerestem,nem sok sikerrel :()

szeptember 4-re vagyok amúgy kiirva.A babóm elég aktiv ahhoz képest hogy mindenki mondta hogy figyeljem a mozgását és ha kevés/vagy egyáltalán nincs...go a korház.

Hát Őt nem kell 2x "piszkálni" :)

Nappal mozog-éjjel alszik :)

Előtejem majdnem mindennapos mostanában.Nektek is van?Normális ez ilyenkor ugye?

9kg-t hiztam amúgy!

Ti hogy viselitek?Izgultok már? :)

2014. aug. 23. 20:19
 8/20 A kérdező kommentje:

Hű csak 9kgot de jó neked :) irigyellek nemsokára láthatod a babádat :) :) könnyű szülést kívánok!!!

Nekem a 24.héttől van előtejem :) ha melegebb van akkor több van. Persze hogy normális :)

2014. aug. 25. 13:03
 9/20 A kérdező kommentje:
Őszintén szólva igen nehezen bírom. Egyre több és erősebb a jóslóm. De még jó lenne ha bent maradna :) főleg esténként szenvedek, a derekem, hátam le akar szakadni. Odalent meg sokszor van szúró feszítő érzésem
2014. aug. 25. 13:05
 10/20 anonim ***** válasza:

Kösziii :)

Igen nemsokára!

Izgulok nagyon,hogy minden rendben legyen.

Szúró érzést a hüvelyemben szoktam érezni.Azon kivül olyan mintha ott lent izomlázas lennék.Máshoz nem tudom hasonlitani. :)Ami engem jobban zavar az az aranyér,nem rég kijött és nem tudom nem-e lesz rosszabb szülés után.

Apuka már készen áll a babára.Összerakta a kiságyat és még fodrászhoz is elment hogy Őt idézzem "jól nézzek ki a fiam mellett a képen" :DD

Apás szülés lesz Nálatok?(bár már lehet kérdeztem:D)

Hűűű hát nekem jóslóm egyáltalán nincs.Igazából nem tudom hogy örüljek-e ennek vagy nem. :)

Sok-sok kitartást kívánok Neked,nincs már sok hátra Neked sem.:)

2014. aug. 25. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!