36 hetes kismamik hogy vagytok? Tudnátok írni méreteket, adatokat?
Szia!
Én 34 hetes vagyok, szeptember 29-re vagyok kiírva.
Mindennapos a jósló, még éjszaka is.
2 hete nem aludtam, olyan vagyok mint egy hulla.
Ma voltam vérvételen, és idáig 10 kilónál tartok. :)
Szia!
38 hetes vagyok.Nincs jóslóm egyáltalán "csak" a hüvelyem szúrkál néha és recsegek-ropogok ott lent.Magnéziumot csak az első 12-ik szedtem. 9 kg-t híztam eddig.
Első babás-kisfú "hordozó". :)
Gratulálok Neked!Fiú vagy lány? :)
Köszönöm :) én is gratulálok mindenkinek!! :) első: ne csodálkozz ilyen frontok mellett :o nagyon kifogtuk ezt az időjárást!!
2.hű 38 hetes már? :) tök jó :) akkor neked bármikor beindulhat :) Ti hol szültök? :)
Kicsi fiúnk lesz :) Nektek?
(38 hetes vagyok)
Irországban élünk és itt is fogok szülni.Gyatra a kórházi vizsgálat.Eddig mindössze 1x volt ultrahangom.
Igen kisfiú :))
Én ma még simán bejártam a plázát.(hálóinget kerestem,nem sok sikerrel :()
szeptember 4-re vagyok amúgy kiirva.A babóm elég aktiv ahhoz képest hogy mindenki mondta hogy figyeljem a mozgását és ha kevés/vagy egyáltalán nincs...go a korház.
Hát Őt nem kell 2x "piszkálni" :)
Nappal mozog-éjjel alszik :)
Előtejem majdnem mindennapos mostanában.Nektek is van?Normális ez ilyenkor ugye?
9kg-t hiztam amúgy!
Ti hogy viselitek?Izgultok már? :)
Hű csak 9kgot de jó neked :) irigyellek nemsokára láthatod a babádat :) :) könnyű szülést kívánok!!!
Nekem a 24.héttől van előtejem :) ha melegebb van akkor több van. Persze hogy normális :)
Kösziii :)
Igen nemsokára!
Izgulok nagyon,hogy minden rendben legyen.
Szúró érzést a hüvelyemben szoktam érezni.Azon kivül olyan mintha ott lent izomlázas lennék.Máshoz nem tudom hasonlitani. :)Ami engem jobban zavar az az aranyér,nem rég kijött és nem tudom nem-e lesz rosszabb szülés után.
Apuka már készen áll a babára.Összerakta a kiságyat és még fodrászhoz is elment hogy Őt idézzem "jól nézzek ki a fiam mellett a képen" :DD
Apás szülés lesz Nálatok?(bár már lehet kérdeztem:D)
Hűűű hát nekem jóslóm egyáltalán nincs.Igazából nem tudom hogy örüljek-e ennek vagy nem. :)
Sok-sok kitartást kívánok Neked,nincs már sok hátra Neked sem.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!