Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 36 hetes kismamik hogy vagytok...

36 hetes kismamik hogy vagytok? Tudnátok írni méreteket, adatokat?

Figyelt kérdés
Nekem sok a jóslóm, ma álltam le a magnerottal, de így veszélyeztettként sokat kell pihennem amúgy is. Esetleg ha van kedvetek küldjetek poci fotót :) Köszönöm a válaszokat! Szép napot nektek!! :) 36hkm

2014. aug. 21. 11:43
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Apás szülés lesz igen :) mi is mindennapos készültsègbe vagyunk borotválkozás téren :D kórházi csomagomat már 1000x át ellenőriztem, kiságy kész, haza hozos cucc kikeszitve :D nem baj ha nincs jóslód, minden előjel nélkül beindulhat :) nagyon várjuk már kicsi Dominik babánkat :)
2014. aug. 25. 13:39
 12/20 anonim ***** válasza:

Mi is apás szülésre készülünk de ha nem bírná akkor mondtam hogy nyugodtan kimehet :)

Vicces mert mi még a nevét mindig nem tudjuk :D

Első babás vagy amúgy? :)

2014. aug. 25. 15:22
 13/20 A kérdező kommentje:
Igen első baba :) kíváncsi vagyok én férjem is hogy birja majd :D de csak bírják majd... :D
2014. aug. 25. 16:22
 14/20 anonim ***** válasza:

Szia!

2-es válaszoló vagyok!

augusztus 30-án megszületett a kisfiúnk 3480dkg-al :)

Nehéz szülésem volt sajnos.Barbár orvosokkal,de a babó jól van én meg gyógyulok!!

Te egyben vagy?Hogy érzed Magad? :)

2014. szept. 5. 10:27
 15/20 A kérdező kommentje:
Gratulálok :) :) sok boldogságot és jó egészséget kívánok!!! :) mi még egybe vagyunk de nagyon nehezen bírom. Leszakad a derekam ma. Voltam ctgn de semmit nem mondtak. Vagy is annyit hogy menjek el dokimhoz majd ő kiértékeli... 38 hetesek vagyunk már
2014. szept. 5. 11:34
 16/20 anonim ***** válasza:

Kitartás már nincs sok hátra!!! :)

Én 39-ik hétre szültem.Elfolyt a magzatvizem de fájásaim nem voltak..a magzatviz után sajnos kicsit több mint 36 óra után született.

Könnyű szülést kívánok Neked! :)

Majd irj!Szoritok!

2014. szept. 5. 17:06
 17/20 A kérdező kommentje:
Köszi :) most ugy vagyok vele tartson ki kicsit manocska :) holnap költözünk :)
2014. szept. 6. 07:20
 18/20 anonim ***** válasza:

Amúgy nagyon örülök neki hogy végül nem lett apás-szülésünk.

Amit velem csináltak (tudom hogy a baba érdeke volt) DE az barbárság...és minden jóravaló férfi kivágta volna az ablakon a 2 orvost akik a "lábam között" voltak.

Nálunk sajnos nem lett volna élmény a szülés!

De reméljük a következő babónál másképp lesz.

Te párod mindenképpen bent lesz?

2014. szept. 7. 23:40
 19/20 A kérdező kommentje:
Szeptember 18.án 8:40kor 3450grammal 50 centivel megszületett kicsi fiúnk Dominik :) apás szülés volt. Férjem nélkül végig se tudtam volna csinálni :)
2014. szept. 25. 11:27
 20/20 anonim ***** válasza:

Gratulálok.:)

Milyen volt a szülésed? :)

2014. szept. 27. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!