Kismamik, ti milyen kismamatornát csináltatok, hogy fittek és csinosak maradjatok?
Minden nap szép de nem mindig hosszú séta:D Nem kismama tornázok,de szeretnék elkezdeni:)
25hkm
Terhesség előtt keményen futottam, havi 80-100km között. A 6. hét után leálltam vele és jógáztam, heti 2x90 percet, de azt elég dinamikusan. Végül 3,5 kilós babám született, összesen 9 kilót híztam, szülés után 1 hónappal pedig pont annyi kiló voltam, mint előtte.
A kajálásra nagyon figyelj, mert extra kalória csak a terhesség második felében kell, akkor is max 150-200/nap, ami egy szelet kenyér minden nélkül.
A nem hízásról mindenképpen lebeszéllek, mert a gyerek úgyis elveszi tőled, amire szüksége van, te viszont éhezni fog. Aki nem hízik a terhesség alatt, az tk. fogy a saját súlyából, ami könnyen epepangáshoz és epekőhöz vezethet - annyira nem vicces egy ilyen műtét terhesség alatt vagy szülés után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!