Túlsúlyos kismamák mit csináltatok olyankor mikor terhességetek alatt előjött a "mindent befalnék" korszak?
22hetes kismama vagyok.85kilóról indultam és eddig próbáltam a szénhidrát diétámat tartani a védőnőm tanácsára.7kilót híztam eddig,igaz ezelőtt nem nagyon volt étvágyam és kívánós sem voltam,de most a héten folyamatosan éhes vagyok.Próbálok nem figyelni rá,nem zabálni folyamatosan de borzalom ez az egész.Sok folyadékot is iszom,hogy ezáltal is telítődjön a gyomrom de nem segít... :( Ami a legrosszabb,hogy a "tiltott"dolgokat kívánom! :((( Mit csináljak??
Mi a megoldás??Nem szeretnék megint 115kiló lenni mint első terhességemnél,igaz akkor 93 kilóval indultam és a 16.hétre kb már 10kiló plusznál tartottam és vizesedtem is.Borzalom volt,és nem szeretném azt még egyszer átélni..mert szenvedés volt akkor is és szülés után is lefogyni.
én is tulsulyos vagyok...(sokkal több kilo vagyok, mint te). hál istennek, nekem még nem jött el ez a kivános korszak, nem is bánnám ha kimaradna. bár én elötte is keveset ettem, és 7 éve sportolok is. (ennek ellenére nem fogytam :D)
most is minden nap tornázom, eljárok fitness terembe, meg auqua tornára. én eddig 5 kg-ot hiztam, de szabályosan rettegek, hogy ,mennyit fogok az utolso honapban..(mindenki azt mondta, hogy na majd akkor feljön egy honap alatt akár 20 kg is) még vizesedni se vizesedek. én most vagyok a 31.hétben
(egyébként én sok almát és joghurtot eszek, ezzel ki tudom "ütni" az agyamat az evéssel kapcsolatban)
Nem tudom milyen diétát írt elő a védőnő, de valami nagyon nem jó benne, ha falási rohamaid vannak :(
Egyél gyümölcsöt, süss cukormentes, tk lisztből készült sütiket, nassold azokat! Cukros üdítő helyett pedig fincsi teát ihatsz :)
Én a negyedannyi-ugyanannyi cukorhelyettesítőt használom, tökéletesen cukoríze van, semmi utóíz és négyszer édesebb a cukornál. Nem hajt meg, szóval nagyon jó kis cucc. Mondjuk nem olcsó, de állati sokáig elég!
Hát nasizz valami jó kis lowcarb sütit :)
Eleget eszel? Figyelsz rá, hogy a főétkezések során elég lassan felszívódó szénhidrátot vigyél be? Mert ha csak gyorsat eszel, akkor simán késztethet az az édességekre kacsintgatásra.
Kedves Utolsó!
Nekem viszonylag hamar összejött mindkét baba. Ha kezelve vannak a betegségek, akkor biztosan jönni fog a Kicsi nemsokára!
Próbáld ki esetleg az Aviva tornát, veszteni biztos nem fogsz vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!