Túlsúlyos kismamák mit csináltatok olyankor mikor terhességetek alatt előjött a "mindent befalnék" korszak?
Figyelt kérdés
22hetes kismama vagyok.85kilóról indultam és eddig próbáltam a szénhidrát diétámat tartani a védőnőm tanácsára.7kilót híztam eddig,igaz ezelőtt nem nagyon volt étvágyam és kívánós sem voltam,de most a héten folyamatosan éhes vagyok.Próbálok nem figyelni rá,nem zabálni folyamatosan de borzalom ez az egész.Sok folyadékot is iszom,hogy ezáltal is telítődjön a gyomrom de nem segít... :( Ami a legrosszabb,hogy a "tiltott"dolgokat kívánom! :((( Mit csináljak??
Mi a megoldás??Nem szeretnék megint 115kiló lenni mint első terhességemnél,igaz akkor 93 kilóval indultam és a 16.hétre kb már 10kiló plusznál tartottam és vizesedtem is.Borzalom volt,és nem szeretném azt még egyszer átélni..mert szenvedés volt akkor is és szülés után is lefogyni.
2014. febr. 22. 11:54
11/12 anonim válasza:
Mindent befaltam :-)))))))) 13kg ot híztam a végére, volt mikor megugrott volt hogy csak 1 kilót híztam egy hónapban
12/12 anonim válasza:
78 kg voltam kezdésnél. Most 8 kg plusznál tartok. Nekem ez is jó érdekes módon én a grill húsokat meg a salikat kívánom és tejes dolgokat.... Tej tejjel :-) Édesség mint olyan most van teritéken. Most 27 hetes vagyok. Fiammal összesen 16 kg hízás volt 102kg voltam szülésnél. Lányommal "csak" 12 kg plusz jött fel vele 99 kg voltam szülés előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!