Ti mit változtattatok a terhességetek alatt? Kezd lelkiismeret furdalásom lenni amiért nem változtattam semmin se?
Amikor nem volt ez a sok szir szar akkor is megszülettek a babák, uh sztem ne legyen lelkid, a tested úgyis jelzi, ha kell valami.
Akkor azt ne sajnáld magadtól.
Ketszer voltam kismama, mindket terhessegem problemamentes volt. Igy aztan sokmindenen nem valtoztattam. Csak az alapveto dolgokat tartottam be.
Nem artam magandokihoz, terhestornara, nem latogattam meg a szuleszetet, nem fogadtam szulesznot sem. Dulat meg plane nem..
Viszont olyan korhazi csomagot rittyentettem mindketszer ossze magamnak es a kicsinek, hogy nem lattam ki a borondom mogul. (Igaz, nem is szivtam a rokonok veret azzal, hogy mit hozzanak utanam)
A kismama fotozast is kihagytam, gondoltam eleg lesz a sok otthoni sajat kep; ezt viszont nagyon megbantam. :/
Ill sok idot toltottem a gyerekruhak valogatasaval, rendszereztem oket, mostam-vasaltam, mint az allat! :D
Magaval a terhesseggel nem foglalkoztam tulsagosan sokat, de pl. imadtam ugy oltozni, hogy lassak rajtam. Imadtam kismama lenni, akkor ereztem magamat a legszebbnek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!