Miben változtattatok terhesség alatt az étrendetekben?
Figyelt kérdés
Én sosem reggelizem, kicsit lelkiismeret furdalásom is van miatta.2013. dec. 2. 23:21
1/8 anonim válasza:
Én sem reggeliztem sosem, de már meg van az étvágy reggel is, úgyhogy emiatt szerintem te se aggódj, majd jön az :-) .
2/8 anonim válasza:
En reggeli nelkul ki sem birom :) napi 5x 6x etkezem ! Foleg gyumolcsot es zoldseget eszem amiota tudom hogy babam lessz! Hányadik hetben vagytok? En 12.ben :)
3/8 anonim válasza:
Több gyümölcsöt eszem,de kb ennyi.
33. héten vagyunk.
4/8 anonim válasza:
Ez a második terhességem. Annyi változott, hogy már sosem eszem gyorséttermi kaját (mcdonalds, kfc), valamint egyéb gyorsétkezdékben és kajáldákban sem eszem sose, mindig itthon főzök, mivel itthon vagyok a 2 évesemmel.
Gyümölcsöt is nagyon sokat eszek.
12. hétben vagyok amúgy.
5/8 anonim válasza:
Semmin nem változtattam.Talán több gyümit ettem,de kívántam is hál isten.
6/8 anonim válasza:
Nem változtattam, a napi egyszer gyümölcs mindig is megvolt a terhesség elött is. Terhesség elejétöl talán kétszer voltam McDonaldsban, nemhiszem, hogy ez annyira számitana. Kinaiban is szoktunk vacsorázni. Amit kivánok azt eszek, amennyit kivánok, mellé persze a terhesvitamin minden este (ha reggel vettem be hánytam töle). Nálam csak annyi a lényeg, hogy NEM eszek kettö helyett. 13.dik hétben járunk :)
7/8 anonim válasza:
Előtte én sem reggeliztem, csak legfeljebb teát ittam. Viszont mikor babát vártam éhes voltam reggel, ezért ettem. Sokat nem változott az étrendem, talán több gyümölcsöt meg zöldséget ettem, de nyáron ez amúgy is így szokott lenni.
8/8 anonim válasza:
Első gyereknél és másodiknál is nagyban dominált mit kívántam.
1-csipős -hegyes erős
2- mekis kaja....
3-tej tejjel,igazi vaj minden ami tejes plusz saláták és grill husik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!