Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt már akit befektetek...

Volt már akit befektetek terhesség alatti epepangással?

Figyelt kérdés

Hogy megy a kivizsgálási folyamat?És meddig tart? Be kell feküdni? És ha igen menyi időre? valóban meg indíthatják a szülést a 38 héten? Ilyen esetben hogy zajlik a szülés? Lehet természetesen? Arra a 2 hétre befektetnek? Mire számítsak??

36 hetes kismama vagyok.

#terhesség #befektetek #epepangással
2013. dec. 2. 14:07
 1/2 anonim ***** válasza:

Engem konkrétan mentő vitt be a 39. héten.

Tudtunk róla, hogy epekövem van, de a nőgyógy nemigen foglalkozott vele, és mivel panaszt nem okozott, így én sem.

Aztán jól behurkáztam, és teljesen kikészült tőle az epém.

Bent voltam 3 napja, kaptam vénásan No-Spa-t meg ALgopirynt és aztán belázasodtam, mekoniumos lett a magzatvíz, és sürgősséggel megcsászároztak.

Utána, friss sebbel vittek el uh-ra, ahol megállapították, hogy sok kövem van.

Azt mondták, életveszély lenne így nekivágni a köv. terhességnek, idén májusban ki is vették az epehólyagomat.

2013. dec. 2. 15:19
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon korán kezdődött a terhességi epepangás, kb. A 15. héten. Akkor még nem voltak olyan vészesek a májenzim értékeim, de a 21. hétre több 100%-osára emelkedtek a normális szintnek. Na, akkor befektettek, minden nap vért vettek, nézték a babát. Végül kaptam gyógyszert (ursofalk) és ezt végig kellett szednem. 1 hetet voltam kórházban. Az értékek teljesen renbejöttek, a szülést indították 40+3 hétre. Elvileg természetes úton szültem volna, de végül császár lett, mert az arca beszorult a szeméremcsontomba ( arccal előre szeretett volna kibújni).
2013. dec. 2. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!