Anyukak! Ti a terhessegetek idejen nem feltetek attol, hogy megcsal a parotok?
En meg nagyon az elejen vagyok, de mar most rettegek, hogy majd az utolso honapokban mi lesz......megbizom a baratomban, illetve probalok, csak hat o finoman fogalmazva kicsit tulfutott szexualisan, es azert valljuk be, egy vizesedo, elhizott kismama nem a legszebb latvany.....boldog vagyok a baba miatt, de ha erre gondolok, mindig, annyira elkeserit :(
Mas is volt ezzel igy? Ti megbeszeltetek a parotokkal?
Udv, 8hkm
Szia!
31 hetes terhesen, 14 kiló plusszal a párom imádja, amikor fürdés előtt vagy után egy szál bugyiban szaladgálok itthon :)
Mindig mosolyog, amikor rám néz,és nem győzi mondogatni, hogy most szebb vagyok, mint valaha :)
Szex nemigen van, a doki sem javasolta túl sűrűn, kimondottan nem lettünk eltiltva, de azt mondta, ne túl sokat (egyéb okok miatt).
Egy ideig megoldottuk másképp, de egy ideje már a páromat zavarja, hogy "nem vagyunk kettesben", és a kislányunk olyankor is mocorog, rugdos.
Mégsem félek, hogy megcsalna, eszembe sem jut.
Szerintem mindenképp beszélj a félelmedről a pároddal!
30 kilót szedtem fel terhesen, többet szexeltünk a terhesség alatt, mint nem terhesen:)
Szülés után 6 hétig nem volt sex, mert addig nem lehet, de nem is kívántuk, mert minden éjjel ringattuk felváltva a gyereket, hullák voltunk.
3 hónapig semmi sex.
Máj utánna 2 hetente 1:)
Most 5 hónapos a pici, 5 kiló ment le rólam, de nem mondja hogy kövér vagYok, pedig 70 helyett 100 kg vagyok.
Most már beállt a sex heti 1-re.:)
Meg sem fordúlt a fejében hogy megcsaljon
Ha ez szamit valamit, a baratom tipikus peldaja a macso szepfiunak, aki utan mindig rohantak a csajok......alapjaraton feltekeny tipus vagyok, de ha majd ugy fogok kinezni, mint egy balna, akkor plane :(
Meghat maga a dolog, hogy fogunk kinezni egymas mellett....o az izmos tiptop jopasi, en meg mint egy trampli....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!