Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Anyukak! Ti a terhessegetek...

Anyukak! Ti a terhessegetek idejen nem feltetek attol, hogy megcsal a parotok?

Figyelt kérdés

En meg nagyon az elejen vagyok, de mar most rettegek, hogy majd az utolso honapokban mi lesz......megbizom a baratomban, illetve probalok, csak hat o finoman fogalmazva kicsit tulfutott szexualisan, es azert valljuk be, egy vizesedo, elhizott kismama nem a legszebb latvany.....boldog vagyok a baba miatt, de ha erre gondolok, mindig, annyira elkeserit :(

Mas is volt ezzel igy? Ti megbeszeltetek a parotokkal?

Udv, 8hkm

2013. dec. 2. 19:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Èn is felvefettem a ferjemnek, hogy pl a tökéletes cicim el fog tűnni es undormàny lesz helyette, valamint most sem vagyok vèkony de a vègère....ő azt mondta elsősorban engem szeret külsősegek nelkül, ès mivel apàvà teszem mèg jobban szeret mint valaha! Kicsit megnyugtatott. Hozzàteszem 5 hèt óta tilos a szex.
2013. dec. 2. 21:13
 12/17 anonim ***** válasza:
63%

Egy újabb díszpéldánya vagy a "megfelelő" párt választó, "felelősségteljesen" gyereket vállaló nőknek.

Minek szülsz neki gyereket, ha ennyi nem bízol benne/nem ismered?! Ideális esetben ilyesmit meg se kell beszélni, egy értelmes, a párhát szerető férfinek teljesen magától értetődő, hogy a nő alakja változik, és valószínű nem lesz kedve mindig szexelni sem, plusz veszélyeztetett terhesség esetén, szülés után a szexről is le kell mondani bizonyos ideig. Egy férfinek ez nem okoz problémát, egy szoknyapecér macsónak, aki nem szeret, annak igen.

2013. dec. 2. 21:21
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Én is alig kívánom a szexet a terhesség alatt, de meg se fordult a fejemben, hogy megcsalna párom. És még az "egyirányú" kényeztetést is inkább kihagyja, mert az nem igazságos, hogy csak ő kapjon és szerinte cuki a pocim :) 35 hetes vagyok. Ilyenkor mindig megnyugszom, hogy jó embernek szülök gyereket. Szerintem beszélgess el vele a kapcsolatotokról és készítsd fel, hogy lesznek változások, ne érje váratlanul. És amíg van kedved neked is szeretkezzetek nyugodtan.
2013. dec. 2. 21:24
 14/17 anonim ***** válasza:
59%

Bennem sosem merült fel ilyesmi.

Nehogy már az legyen a párodnak a fontos, hogy ő mekkora macsó és mellette cicababa legyen mindig. Ez tök gyerekes viselkedés. Hány évesek vagytok? Elég éretlennek tűnik ez a gondolkodásmód. Ha meg ennyi miatt megcsal a párod, akkor máskor is megtette volna. EGy apának nehogy az legyen a fontos hogy jó csajokkal villoghasson a haverok előtt!

Az a legnagyobb suttyóság aki terhesen csalja meg a barátnőjét/feleségét. Ennyivel majd a kisbaba sem lesz "menő" neki, mert sír, pelusozni kell stb.

Egyébként nem mindenki hízik nagyon sokat terhesen, nekem pl. szó szerint csak a hasam nőtt, egyébként vékony maradtam, de ez alkat kérdése. De nehogy már ez legyen fontos akkor amikor szülővé váltok!

2013. dec. 3. 08:44
 15/17 anonim válasza:

Sajnos sok pasi a terhesseg alatt lep felre.

De aki ilyet tesz, nem is szerette soha a feleseget/pärjät.

En is terhes vagyok, de ha a pärom mäshoz menne, kidobnäm gyerek ide vagy oda.

En nagyon sokat hiztam, mert hizasra hajlamos vagyok. Kerdeztem töle, na milyen együtt lenni egy kiselefänttal?

Azt mondta,ö nem nez elefäntnak es megerti, hogy most ilyen vagyok. Ö igy is szeret. De miert is ne szeretne.

En sem csalnäm meg, ha elhizna.

Ha a pärod emiatt megcsal, akkor egy tusko es nem erdemel meg sem tegeed, sem a gyereket.

2013. dec. 3. 12:45
 16/17 A kérdező kommentje:
En 20 vagyok, o 21, es 4 eve vagyunk egyutt.
2013. dec. 3. 16:02
 17/17 anonim ***** válasza:
Szia . Nem volt okom félnem attól ,hogy megcsal a párom .Egyrészt nem tenné meg ,másrészt a terhesség alatt is ugyanúgy szerettük egymást végig . ;-) Tök jól viseltem a terhességet végig ,a libidóm sem változott ,a párom pedig nem kívánt kevésbé.
2013. dec. 6. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!