Anyukák, ti hány kilót szedtetek fel a terhesség alatt?
Figyelt kérdés
2013. dec. 2. 14:51
1/20 anonim válasza:
28 :D Most 7 hós a fiam, és 10 kilóval könnyebb vagyok, mint a terhesség előtt. Rohamosan fogyok, pedig szoptatok, és sajna eléggé lóg a bőröm is.
2/20 anonim válasza:
85-tel kezdtem, 94-gyel szültem. Szülés után vagy egy hónappal megint 85 voltam. Nagyon örültem, aztán 90 lett megint. Azóta is ugyanennyi. Kinézetre nemsokat változtam, de a hasam lóg....:(
4/20 anonim válasza:
75 és fél kg-al kezdtem a terhességet (160 cm vagyok), szóval némi túlsúllyal kezdtem és 80 kg-al mentem szülni. Szóval 4 és fél kg-ot híztam. A kisfiam pedig 4 kg-os súllyal született. Szóval én csak a babára szedtem, magamról pedig inkább fogytam.
7/20 anonim válasza:
48 kg-val kezdtem, 66 kg-val mentem szülni. (Kb. 6 kg azonban nem a terhesség miatt jött fel, azt mindenképp visszahíztam volna, csak államvizsga miatt fogytam le már betegesen.)
9/20 anonim válasza:
Elsővel 15, másodikkal 10kg jött fel.
10/20 anonim válasza:
Elsővel 16-18 kg,most a másodiknál nem tudom mennyi lesz a vége,de tuti közel sem ennyi,32 hetesen kb. 5kg plusznál járok(elsővel itt már 10+ volt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!