Ma este beultem a kadba langyos vizbe. De lelkiismeret furdalasom van nehogy butasagot csinaltam e?
Semmi baj nem lesz, ne félj! :)
Gondolom tiszta kádba feküdtél be és mint írod nem forró vízbe. Ne legyen lelkiismeret furdalásod, nem csináltál butaságot!
csak irjak hogy nem szabad furodni meleg vizben es felek nehogy elveteljek!
De nem volt forro a viz.
Nyugodtan fürödj, csak tényleg arra kell figyelni hogy tiszta legyen a kád és ne legyen forró a víz. Ha kételyed van kérdezd meg az orvosod, de nem fogsz elvetélni, eszedbe se jusson ilyesmi!
Később, a terhesség végefelé mindenképp érdemes beszélgetni erről az orvossal, ha nyitva van a méhszáj akkor nem ajánlatos, nehogy valami baci bejusson, de addig lehet.
Nagy fürdős vagyok, meg is kérdeztem a dokit. Semmi baj nem lett. Figyelni kell dolgokra és persze magatokra!
(Már a második babánkat várom és hetente egyszer kétszer bizony beülök abba a bizonyos kád vízbe, pláne így télen, hidegben :) )
(1. válaszoló)
Én is 13 hetes vagyok.
Zuhanyzásnál nagyon fázni szoktam ezért mindig fürdök.
Persze nem forró hanem langyos vízbe.
A babócámnak nincs semmi baja... :)
29 hetes terhes vagyok. sajnos nálunk nem megoldható a zuhanyzás (amúgy sem szeretem) szóval én minden nap fürdök... van hogy többször is egy nap.
csak arra kell figyelni, hogy ne legyen nagyon meleg a víz, és tiszta legyen a kád.
nekünk eddig semmi problémát nem okozott és szerintem ezek után sem fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!