41+1 hkm vagyok, most ment el a nyákdugóm. A dokim holnap este akar befektetni. Van rá esélyem, hogy ma magától megindul?
Szia, engem egy csütörtöki reggel fél 8kor indítottak vna, de előtte éjfélkor beindult magától.Már a kórházban vtam, mondjuk aznap vagy 2x-3x ALAPOSAN megvizsgáltak!
Minden jót, nem lesz gond!
Szia!
Nekem is a 41. héten ment el a nyákdugóm, másnap pont, amikor a dokinál voltam elfolyt a magzatvizem.
Szerintem simán megindulhat már ma magától.
Szorítok! Könnyű Szülést! :)
1 hetes kisfiú anyukája
Miért akar befektetni? TE akarod? nem vagy köteles befeküdni, ugye tudod?
a protokoll szerint a 42. hét után kell megindítani a szülést...
(nekem 2 héttel a szülés előtt ment el a nyákdugóm annó...)
Köszönöm a válaszokat! Azóta is fáj a derekam, ha felálllok, hogy elmenjek pisilni pl, akkor bekeményedik a hasam. Apum azt mondta, hogy most már ne nagyon menjek haza, de ma jön meg anyósom külföldről, és ki kéne mennem érte a reptérre. :( Jajj nem tudom, szeretném is meg nem is, hogy meginduljon a baba kifelé. Igaz, hogy még mindig balettozik odabent, de talán csak este fogja magát kitáncolni...
Köszönöm a jókívánságokat!
Szép babavárást!
Azért a reptérre nehogy kimenj...:) Bármikor megindulhat a szülés, most csak erre koncentrálj!
Egyébként az indítással mi a baj? Nekem indították, noha a kiírás napján magától kezdődtek a fájások reggel, fél 3-kor megindították. Utólag sejtem, hogy azért volt, mert nem akarták elszúrni velem az egész napjukat, de ha még írtok vmi negatívat az indítással kapcsolatban, lehet, hogy felháborodom az orvosomra utólag :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!