Betöltött 33 hetes vagyok, szerdán kezdtem el a 34. hetet. A panaszom az, hogy tegnap este menzi szerű görcseim voltak, ma meg szúrkál és nyilalgat a hasam köldök résznél. Ez normális? Nálatok is van ilyen ennyi idős terhesen?
Ha nem erősebb, mint egy normál menstruációs fájdalom, akkor normális.
Ha olyan erős, hogy kiegyenesedni nem tudsz, tehát rendes "görcs", akkor az probléma lehet.
Nehéz választ adni, mert nem tudni, ki mit ért "görcs" alatt, van aki az enyhe fájdalomra is azt mondja, hogy "görcsöl".
Én is első babámat várom,és pont ebben a helyzetben vagyok.
34+4 hkm.Nekem is ilyen panaszaim vannak,tegnap voltam dokinál és azt mondta,hogy ez normális ilyenkor,előkészül a szervezet a szülésre.Nekem még a hüvelyembe is nyillalik sokszor,eléggé kellemetlen.Annyit mondott hogy pihenjek és ne erőltessem magam és nyugodjak meg! :D
Ugyhogy szerintem te se aggódj emiatt.
Boldog babavárást!
Magne B6-ot betöltött 36-ig lehet szedni, az én dokim 37-ig engedte.
A nyilallás az persze hogy erős, de az semmi bajt nem jelent azon túl, hogy marha kellemetlen.
Mozog a babád és eltalál egy ideget.
Így szerintem rendben vagy.
első
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!