Kismamik, normális, hogy ilyen szőrös a hasam? (képet mellékeltem)
7 hetes babás vagyok, eddig a hasamon nem volt semmi szőr. Mióta kiderült, hogy terhes vagyok, de a ciklusom 2. felétől, peteérés utántól figyeltem meg, hogy szőrösebb a hasam. Mostanra meg fekete szőrök vannak az egész hasam, csíkban is, meg a köldököm körül is. Normális ez, vagy valami hormonbajra utal? Barna a hajam, meg a szőröm is mindenhol, de eddig a hasamon semmi sem volt. Kicsit megijedtem! Gondoltam, hogy majd a terhesség vége felé lesz csík a hasamon, meg, hogy lehet, hogy szőrösebb leszek, de ilyen hamar normális ez?
Nekem is szőrős lett a pocakom, pedig eddig nem volt. Nekem kisfiú lakik odabenn azt olvastam, a termelődő tesztoszteron miatt általában szokott ilyen lenni. Bár nekem nem az elejétől ilyen.
Szerintem teljesen normális. Boldog babavárást!:)
30 hkm
Nekem alapjáraton is kicsit szőrös volt a hasam, de nem sötét. Most kb. megháromszorozódott és sötét is. Hormonok teszik, szülés után kihullik a nagy része.
Kisfiút várok, lehet, hogy ezért is van ez, de nem tudom, hogy mennyire van összefüggés eközött.
Üdv: 30+5 hkm
Köszönöm a választ, picit akkor megnyugodtam :)
Igen, ezt én is hallottam, hogy a tesztoszteron miatt, ugye ha kisfiú lakik a pocakban :)
Kiváncsi leszek :))
Boldog babavárást és könnyű szülést! :))
Én is csatlakozom, a kis tesztoszteron-bombámtól a hasam alja és a combom felső része is sötét szőrös lett, ebből tudtam, hogy fiam lesz, hamarabb mint az ultrahang mutatta.
A kozmetikusom mesélte, hogy volt egy kismamája, aki olyan szőrös volt, hogy a 2 hetes babájával elment hozzá, és le kellett gyantáznia, mert olyan csúnya volt.
Nekem is fiam van, és én is szőrösödtem, csak nekem ritka, de nagyon hosszú szőrök nőttek:)
Volt a hasamon, a mellbimbóm körül, és az arcomon, de csipesszel ki lehetett húzni őket.
Azok el is múltak, nagyjából, viszont a szemöldököm baromi hosszúra meg tudna nőni, a múltkor nem vicc, kicsit hosszabb volt, mkint két centi az egyik szál. Kozmetikussal jót röhögtünk rajta :)
Szijja!
Detto ugyanebben a cipőben járok, soha nem látszott, nem is volt szőr a hasamon, ahogy terhes lettem egyből beszőrősödtem:D És én kislányt várok:)
28 knm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!