Ez normális 22 hetesen?
Talán elkaptál valami fertőzést, nézz be a háziorvoshoz, a hasmenés nem normális!
Nem szedsz egyébként éhgyomorra sok magnéziumot? Attól is lehet!
Szerintem a terhesség bármilyen szakaszában bármilyen "gyomorprobléma" sajnos előfordulhat, és normálisnak is mondható.
Kísérletezned kell, talán még kisebb adagokat enni csak gyakrabban.
Nálam fél deci hideg tej kortyonként általában megnyugtatta a pocimat.
Ha ez megnyugtat, 3. terhességem alatt vagyok most, és talán összesen mondjuk 10x volt olyan egész idő alatt, hogy valamit kívántam, és jól is esett. Ez egy ilyen időszak, sajnos a terhesség nem mindenkinél a felhőtlen "boldog időszakot" jelenti, viszont megéri végigcsinálni...
Kitartás!
Nekem az elejétől nem esik jól semmi, egyszer sem hánytam. A félidőben derült ki, amikor már nagyon fájt a jobb bordaívem környéke, hogy epehomokom van és ettől nem esik jól semmi, most rendeződött egy kicsit, nem nyomja annyira a baba. A keményedésekre napi 4-5 szemet szedtem a Magnesi citricii-ből, és nem volt hasmenésem ekkora adagtól sem, lehet, hogy a mellé szedett vitamin és vas miatt.
Nekem máig nem esik jól semmi, szinte muszájból eszem, legalább oda tudok figyelni...
33 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!