Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez normális 22 hetesen?

Ez normális 22 hetesen?

Figyelt kérdés
Nem az étvágyammal van a gond, mert az van, bár már közel sem olyan heves, mint mondjuk 2 hete. Az én problémám az, hogy bármit eszek, utána nem érzem jól magam, úgy érzem nem esett jól. Pedig szívesen fogyasztom, nem eszem túl magam, nem eszek mű dolgokat, mindig ütök össze magamnak valami kedvemre valót. És mégis... Utána olyan rossz a gyomrom, hogy gyakran futnom kell a WC-re. Hányingeres is csak 3 hétig voltam, 9. héten elmúlt és azóta úgy éreztem, hogy egy álom a terhességem. Most pedig jön ez... Normális?
2012. máj. 15. 09:51
 1/5 anonim ***** válasza:

Talán elkaptál valami fertőzést, nézz be a háziorvoshoz, a hasmenés nem normális!

Nem szedsz egyébként éhgyomorra sok magnéziumot? Attól is lehet!

2012. máj. 15. 09:59
 2/5 anonim ***** válasza:

Szerintem a terhesség bármilyen szakaszában bármilyen "gyomorprobléma" sajnos előfordulhat, és normálisnak is mondható.

Kísérletezned kell, talán még kisebb adagokat enni csak gyakrabban.

Nálam fél deci hideg tej kortyonként általában megnyugtatta a pocimat.

Ha ez megnyugtat, 3. terhességem alatt vagyok most, és talán összesen mondjuk 10x volt olyan egész idő alatt, hogy valamit kívántam, és jól is esett. Ez egy ilyen időszak, sajnos a terhesség nem mindenkinél a felhőtlen "boldog időszakot" jelenti, viszont megéri végigcsinálni...

Kitartás!

2012. máj. 15. 10:01
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem hasmenésem van, hanem hányok :( most kezdtem el rendszeresen szedni a magnéziumot, mert sokszor keményedik a hasam. eddig napi egyet bevettem, de úgy gondoltam emelem az adagot a fájdalmak miatt, meg az orvos is így írta fel, hogy ennyit szedjek. mindig kaja után veszem be, de így nem látom sok értelmét, ha az esetek 60%-ában úgyis kijön..
2012. máj. 15. 10:02
 4/5 A kérdező kommentje:
köszi Neked is! persze, hogy megéri! ha szögesdróton kéne térdelnem 9 hónapig, akkor is megérné a kisfiamért! csak eddig annyira jól éreztem magam... sőt, néha még azon gondolkodtam, hogy normális-e, hogy ennyire jól vagyok, nincs semmi fájdalmam, bajom.. erre most puff, csőstül :)
2012. máj. 15. 10:04
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem az elejétől nem esik jól semmi, egyszer sem hánytam. A félidőben derült ki, amikor már nagyon fájt a jobb bordaívem környéke, hogy epehomokom van és ettől nem esik jól semmi, most rendeződött egy kicsit, nem nyomja annyira a baba. A keményedésekre napi 4-5 szemet szedtem a Magnesi citricii-ből, és nem volt hasmenésem ekkora adagtól sem, lehet, hogy a mellé szedett vitamin és vas miatt.

Nekem máig nem esik jól semmi, szinte muszájból eszem, legalább oda tudok figyelni...

33 hetes kismama

2012. máj. 15. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!