Normális, ha 37 hetesen még nem érezten jóslófájást? Vagy csak nem tudom, hogy az milyen?
A derekam egyfolytában fáj, de csak az egyik oldalon. menzi szerű kis fájás szokott lenni, de az elméletileg a méhszalagok nyúlása miatt van, nem? A pocakom olyan különösebben nem szokott kemény lenni, csak egy egy helyen ahogy a baba dűtögeti a fenekét. :)
ha nem nagyon vannak fájások előre, elképzelhető, hogy könnyebb lesz a szülés? vagy ne reménykedjek :)?
Állítólag nincs összefüggés. :)
Nekem sem volt jóslóm, aztán végül rendes fájásom se, mert sürgősségi császárra volt szükség.
De sok barátnőmtől hallottam, hogy nem volt jóslója. Valakinek könnyű szülése volt valakinek nehéz.
En elso babaval azt sem tudtam milyen erzes a kemenyedes... 37 hetesen volt egy este kb masfel oran at joslofajas sorozat, de rendszertelen volt, el is mult. 39 hetesen elfolyt a magzatviz fajas nelkul, mehszaj teljesen zart volt, mehtevekenyseg szinte nulla. A doki josolt nekunk jo sok ora varakozast, azt mondta hogy siman lehet meg egy nap is, a baba tokeletesen rendben volt. Vegul bo harom oraval a viz elfolyasa utan beindult a vajudas harom percesekkel egybol es harom oraval kesobb mar babaztunk.
Ugy latszik hogy a harmas volt az en szerencsesamom. :)
Masodik babaval epp forditva volt: elso trimeszer vegetol kemenyedes, nyilt a mehszaj, magneziumot kellett ennem marekszamra, stb. Es vegul amikor mar szulhettem volna megis inditani kellett, mert harom ujjnyira nyilt mehszajnal sem indult meg magatol a szules, burkot kellett repeszteni.
Szoval ne izgulj, barmi lehet, szulhetsz hirtelen es gyorsan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!