Ha 37. hetesen még mindig nem érzek jóslófájást, méhösszehúzódást, akkor inkább kiírt nap után jön a baba, nem előtte?
Figyelt kérdés
Van összefüggés? Magnéziumot sem szedek 2 hete.2009. jún. 18. 19:52
1/7 anonim válasza:
Szerintem nincs.
A bnőm azt se tudja mi az a jósló-mindig mondom neki h engem a jóslók kínoznak 37+4 vagyok.
Szóval neki fogalma se volt róla,h az mi.Első babát várta,egy héttel a kiírt előtt 2* 15 perces,majd 5 perces fájásokkal irány a kórház és 2.5 óra alatt megszűlt.
Úgyh sztem semmi összefüggés a kettő között:)
2/7 anonim válasza:
Nekem se volt semmilyen előjele,hogy hamarosan szülök.A kiírt nap elötti éjjel 2 perces fájásokkal kezdődött és rá 2 órára megszületett a kislányom!
öthónapos baba anyukája
3/7 anonim válasza:
Én az első két terhességemnél egyiknél sem jóslóztam,mindkettőt időre szültem és fájásokkal mentem a kórházba,most voltak már jóslóim de azok is sztem csak attól voltak hogy két gyerkőc mellett talán kevesebbet tudok pihenni és jelez a szervezetem hogy jó lenne lassítani.
4/7 anonim válasza:
Szerintem sincs összefüggés. Nekem sem voltak jósló fájásaim, nem éreztem méhösszehúzódást sem és mégis 1 nappal a kiírt időpont előtt született meg a kisfiam.
5/7 anonim válasza:
Én semmit sem éereztem se jóslófájást sem mást!a kismamákkal izgultunk egy másikért mert neki 5 perces fájásai voltak semmi nem lett belőle én elmentem zuhanyozni és elfolyt a magzatvízem!Van akinek jóslófájásai voltak nekem semmi egyik percről a másikra!És lett egy csodálatos kisfiam aki már 19 hónapos és ő amindenem!Sok sikert!
6/7 anonim válasza:
szia! én is 37 hetes vagyok és fogalmam sincs hogy milyen a joslo fájás.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat ! Nagyon kíváncsi vagyok már, milyen a szülés, és természetesen a babára, jó lenne mondjuk 1 héttel korábban szülni :) De hát hiába spekulálok, majd Ő eldönti :)
2009. jún. 18. 21:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!