Magas fehérvérsejtszám a vizeletben 9 hetesen?
Szia! Valóban kicsit magas, de majd a nődoki megmondja. Nekem a vérvételen valami mindig alacsony vagy magas volt .A cukrom alig érte el a 4-et éhgyomorra és cukros víz ivás után is 4,8 volt. A vizeletemben hol volt nitrit hol nem volt nitrit. Gyulladásom nem volt a hüvelyben se gomba. Szal nem tudjuk mitől van. De nem is foglalkozok vele és azóta, hogy tenyésztés is volt és ott nem volt benne nitrit így a dokim is elmosolyodott rajta :):)))
A vérvételemben most utoljára magas volt a fehérvérsejtem de ahhoz egy rossz fog is elég. Szal a baba rendben fejlődik annyira nem rossz. Én az elején mindentől paráztam de rájöttem hogy nem szabad, mert csak bebeszéli az ember magának a hülyeséget. MAjd a nődokidnak mutatsd meg a leletedet és majd ő mondd valami okosat rá.
Boldog és felhőtlen baba várást
30 hetes kismama
A magas fehérvérsejtszám gyulladásra utal, a toxémia jele a fehérje a vizeletben, nem a fehérvérsejt.
Mivel csak 17 az értéke, így ez akár egy sima torokgyulladás is lehet, nem kell miatta aggódnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!