Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális, ha 37 hetesen még...

Normális, ha 37 hetesen még nem érezten jóslófájást? Vagy csak nem tudom, hogy az milyen?

Figyelt kérdés
2012. máj. 9. 19:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
41. héten szültem és semmilyen fájásom nem volt. Nem tudom mi az a jósló fájás. Aztán be kellett feküdni a kórházba, és ott az nst mutatta, hogy vannak jósló fájások és kérdezték is, hogy ugye érzi a fájásokat, én meg mondtam, hogy nem. Megindították tablettával, azt kaptam két napig, utána burokrepesztés, utána oxytocin infúzió és 12 óra vajúdás után lett meg a baba, 3 nappal azután, hogy befeküdtem. Szerintem nincs összefüggés a jóslófájás és a szülés között.
2012. máj. 10. 07:11
 12/15 anonim ***** válasza:
Ja és szüléskor nekem a hüvelyemben volt a fájás, erre emlékszem, mert mindig arra voltam kíváncsi, hogy az fáj-e, hogy szétrepedek, vagy a hasam fog-e fájni, mint mikor megjön, erre a szülőcsatornában éreztem végig a fájásokat! Utolsó voltam.
2012. máj. 10. 07:13
 13/15 anonim ***** válasza:
Második vagyok, nekem nagyon hosszú vajúdásom volt, és végül császár lett.
2012. máj. 10. 11:58
 14/15 anonim ***** válasza:

Szia, 4-es vagyok, 20.23-as tegnapelőtt. Bocsi, tegnap nem voltam gépközelbe, de azért válaszolok ma. :)

Rossz lett nagyon a ctg-m, 170-180-at vert a szíve percenként a normális 120-160 helyett. És nagyon kevés volt a magzatvizem, pedig nem folyt el, nem szivárgott... Ezért döntöttek végül a császár mellett. De jó is volt, mert kiderült az is, hogy 3-szor volt a nyakán a köldökzsinór.

De semmi gond nem volt, mindketten jól vagyunk, holnap lesz 7 hónapos a kisfiam :)

2012. máj. 11. 10:07
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszi :). És akinek volt joslója, az mikor kezdődöt? Ilyenkor már volt, nem?
2012. máj. 11. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!