Kismamik, normális, hogy ilyen szőrös a hasam? (képet mellékeltem)
7 hetes babás vagyok, eddig a hasamon nem volt semmi szőr. Mióta kiderült, hogy terhes vagyok, de a ciklusom 2. felétől, peteérés utántól figyeltem meg, hogy szőrösebb a hasam. Mostanra meg fekete szőrök vannak az egész hasam, csíkban is, meg a köldököm körül is. Normális ez, vagy valami hormonbajra utal? Barna a hajam, meg a szőröm is mindenhol, de eddig a hasamon semmi sem volt. Kicsit megijedtem! Gondoltam, hogy majd a terhesség vége felé lesz csík a hasamon, meg, hogy lehet, hogy szőrösebb leszek, de ilyen hamar normális ez?
Az enyém is ilyen, vagyis lenne,mert elkezdtem szőrteleníteni. Én is megijedtem.Ahogy az egyik válaszadó írta nekem a cicim közötti rész is sötétebb szőrös lett, bár nem annyira ,mint a hasam. A hátamon meg 1 centis nagyságúra nőttek a pihéim. Szerencsére az szőke. A lábamon is hamarabb nő a szőr és sötétebb. Nekem még nem derült,ki hogy fiú vagy lány ,de e miatt is nagyon kíváncsi vagyok :) Talán egy hét múlva kiderül :
19 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!