Terhességetek alatt szedtetek antibiotikumot, ha igen mit és mire?
Arcüreggyulladással küszködök már 2hete,ebben a 10nap bioparox spray használata is benne van,de nem segitett.holnap megyek vissza orvoshoz és képbe akarok lenni hogy milen antibiotikumot lehet szedni pocakosan.
35 hetet töltöm holnap.
Mióta beteg vagyok max 36,7 volt a hőm,de most meg már 36,8 igy már előre félek hogy estig felmegy.
A hőemelkedés ugye nem árt a kicsinek?
főleg első trimeszterben lenne gond ha lázad van. Ilyen már nem lesz baj, hacsak az elhúzódó betegség és szövődményei miatt nem...
Én Supraxot és Kliont szedtem hüvelygyulladásra a 38. hét végétől.
Amúgy pozitív Strepto-ra is antibigyót adnak.
Előbb köhögéssel kezdődött,arra nem szedtem gyógyszert mert nem győztem felköhögni a váladékot,azzal 2x is visszamentem orvoshoz,hogy hallgasson meg,nehogy baj legyen.
Utánna jött az arcüreggyulladás,azzal háziorvosnál és füll orr gégésznél is voltam,de azt mondta hogyha nem javulok a bioparox után akkor antibiotikum.
Már nagyon unom ezt a betegséget,mert ha kimozdulok a hidegbe egyből megérzi az arcom.
És hát mivel már nem sok van hátra a szülésig addigra rendbe akarok jönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!