Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhességetek alatt szedtetek...

Terhességetek alatt szedtetek antibiotikumot, ha igen mit és mire?

Figyelt kérdés

Arcüreggyulladással küszködök már 2hete,ebben a 10nap bioparox spray használata is benne van,de nem segitett.holnap megyek vissza orvoshoz és képbe akarok lenni hogy milen antibiotikumot lehet szedni pocakosan.

35 hetet töltöm holnap.

2014. jan. 5. 18:15
 1/6 anonim ***** válasza:
Nagyon csúnyán köhögtem,folyt az orrom,augmentin duo-t szedtem
2014. jan. 5. 18:21
 2/6 A kérdező kommentje:

Mióta beteg vagyok max 36,7 volt a hőm,de most meg már 36,8 igy már előre félek hogy estig felmegy.

A hőemelkedés ugye nem árt a kicsinek?

2014. jan. 5. 18:35
 3/6 anonim ***** válasza:

főleg első trimeszterben lenne gond ha lázad van. Ilyen már nem lesz baj, hacsak az elhúzódó betegség és szövődményei miatt nem...

Én Supraxot és Kliont szedtem hüvelygyulladásra a 38. hét végétől.

Amúgy pozitív Strepto-ra is antibigyót adnak.

2014. jan. 5. 19:26
 4/6 anonim ***** válasza:
Most augmentint szedek, mert a doki szerint felfáztam.
2014. jan. 5. 19:31
 5/6 A kérdező kommentje:

Előbb köhögéssel kezdődött,arra nem szedtem gyógyszert mert nem győztem felköhögni a váladékot,azzal 2x is visszamentem orvoshoz,hogy hallgasson meg,nehogy baj legyen.

Utánna jött az arcüreggyulladás,azzal háziorvosnál és füll orr gégésznél is voltam,de azt mondta hogyha nem javulok a bioparox után akkor antibiotikum.

Már nagyon unom ezt a betegséget,mert ha kimozdulok a hidegbe egyből megérzi az arcom.

És hát mivel már nem sok van hátra a szülésig addigra rendbe akarok jönni.

2014. jan. 5. 20:59
 6/6 A kérdező kommentje:
ja és most voltam vérvételen,azzal rendben van minden a doki szerint.
2014. jan. 5. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!