A terhességetek melyik szakaszát élveztétek a legjobban?
Kiváncsi lennék mások véleményére is.
Nálam az első trimeszter émelygésekkel teli volt. Nem volt még pocakom, nem éreztem magam terhesnek.
Most félidős vagyok, és elmúltak a rosszullétek, érzem a babámat mocorogni, van már pocakom, de nem akkora, ami akadályozna bármiben is, energikusnak érzem magam. Most olyan jó. Most annyira élvezem a terhességet, hogy legszívesebben lelassítanám az időt.
Félek, hogy a harmadik trimeszterben már szó szerint terhes leszek, teher lesz a nagy has, nem fogok tudni rendesen aludni, vizelettratási gondjaim lesznek, vizesedni fogok, túlsúlyos leszek, stb..
Ti hogy éltétek, élitek meg a terhességeteket?
Pont így :)
Első trimeszterben másállapot, másodikban várandósság, harmadikban terhesség :D
Én is a 2. trimesztert élveztem a legjobban, és most a 2. babával is jól érzem magam benne..:)
21 hkm
csatlakozom. bár én megúsztam a rosszulléteket, igy az első trimeszter nem volt vészes ott én inkabb aggódtam mert sajnos volt vetélésem. De a második trimeszter már valóban várandóság! Mióta nő a pocak és a baba mozog nagyon élvezem. Bár már kezd néha fájni amit csinál hisz nemsokara a 3.trim.ben vagyunk de szerintem még ki tudom élvezni az előnyöket.még sokmindent megtudok csinalnni, sztem még kb 6hetem van a terhes a terhesség időszakig. vagyis remélem akár több is.
27hkm
#4 boldog babázást!
#5 boldog babavárást!
:)
Az elsö trimeszter nekem aggodással telt a korábbi vetélések miatt. a 2.trimeszterben szinte nem is volt hasam,nem fájt semmim tele voltam energiával.ez volt a legjobb. Most a 3.trimeszterben már alig várom,hogy végre megszüljem :) nagy a baba és kicsit több a magzatvizem is ezért nagyon mozgékony baba. ez a 3.napom egyhuzamban amikor még hajnal 5-kor is "bulizik" bent a kisfiam.A lábam és a derekam nagyon fáj,de ezen más is átesik,ugyhogy nem panaszkodom:)
33hkm
én a 20. Héttől a 32. Hétig szerettem terhes lenni, utána már inkább megszültem volna bármikor. Állandóan szédültem, izzadtam mint egy ló.
3 hetes kislány anyukája :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!