Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit csináltatok addig, amíg...

Mit csináltatok addig, amíg nem látott orvos Titeket?

Figyelt kérdés
Sziasztok! "Friss" terhes vagyok, a héten teszteltem pozitívat, viszont az orvossal még várni szeretnék legalább két hetet! Akkor lehet 6 hetes a magzat! Van egy lányom, vele már a pozi teszt után rohantam az orvoshoz, természetesen nem látott semmit, vérvételre rohangáltam, felmerült a méhen kívüli terhesség is, egyszóval borzalmas egy hetem volt! Rá egy hétre ugyanis már látták a petezsákot! :) Ezt mégegyszer nem szeretném, így várok! De addig is mit csináljak, h tudjam, hogy megvan még a baba? Feltétlenül véreznék, ha elmenne? Vagy csináljak teszteket hetente, h még mindig pozitív-e? Köszi a válaszokat
2014. jan. 25. 14:04
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Semmit. Eltem az elet tovabb. Utolso havibol kiszamoltam kb.mikor leszek,8-9hetes es akkor mentem el.

Mivel tudtam, hogy kesoi fogantatas, igy 7hetes voltam, amikor megvizsgalt. Megkaptam a beutalokat es inteztem a dolgomat. Utana is eltem eletem :)

2014. jan. 25. 14:07
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Igen, azért nagyjából emlékszem még, hogy hogyan zajlik az ultrahang után! Csak az érdekelne, hogy volt e olyan, aki a pozi teszt és az orvos között csinált még tesztet, hogy tudja, hogy megvan még a baba?
2014. jan. 25. 14:12
 3/8 anonim ***** válasza:
Én két naponta, de én totálisan őrült vagyok, sőt, én a férjemmel (ő orvos) nézettem progeszteront is, míg nem mentünk dokihoz... De mondom, én teljesen őrült vagyok, és semmire nem is volt jó, mert végig alacsony volt a prog., ami miatt halálra paráztam magam a 14. hétig, és szedegettem az utrót mint egy félőrült. :) Aztán lett egy makkegészséges lányom, a 6. hét elején már volt szépen szívhang.
2014. jan. 25. 14:21
 4/8 anonim ***** válasza:

Igen,ha baj lenne véreznél,ne izgulj!

Én sem dokihoz elsővel csak 8 hetesen,akkor már látták szépen:)Pont ezt nem akartam amit írtál,hogy ne lássanak semmit.

2.babánál azért mentem 5 hetesen mert véreztem,de kiderült hogy hematóma,és fel is szívódott,azóta már nagyfiú a kislegény és egészséges:)

szóval nyugi,nem kell tesztelgetni:)

2014. jan. 25. 14:23
 5/8 A kérdező kommentje:
akkor megnyugodtam, köszönöm szépen! :)
2014. jan. 25. 14:28
 6/8 anonim ***** válasza:

Szia,

ugyanebben a cipőben vagyok, mint te. Holnap leszek betöltött 6 hetes, de csak hétfőhöz egy hétre megyek dokihoz, 7+1 hetesen. Azt mondta, ráér akkor, akkor már többet lát, és biztosan lesz szívhang is. Semmi bajom, de addig én is halálra izgulom magam, alig várom, hogy mehessek. Múlt hét pénteken lett pozitív a tesztem, azóta van még 3 darab :D Most már igyekszem leállni vele, nem is vettem többet, remélem nem is fogok :D Kitartás!

2014. jan. 25. 14:40
 7/8 anonim ***** válasza:
Én sem mentem soha a 8. hét előtt orvoshoz, szerencsére addigra már mindig minden egyértelű volt. De az idő lassan telt abban a pár hétben.
2014. jan. 25. 14:40
 8/8 A kérdező kommentje:
Pont azon gondolkoztam, hogy lehet még várok egy hetet pluszba, akkor már 7 hetesen tuti minden látszódik! Pedig az még 3 hét! :(
2014. jan. 25. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!