Körzeti orvos, védőnő vagy nőgyógyász?
Ahány ház, annyi szokás - nálunk a háziorvos.
Olyat kellene kérdezni, akivel egy helyen laksz.
Szóval, hol laksz?
Elméletileg a védőnőnek kellene adnia a beutalókat az orvos javaslatára/kérésére.
UH-ra nem kell beutaló csak az orvosodhoz kell bejelentkezni, időpontot vagy sorszámot kérni.
Magándokihoz járok. Ő ráírta a leletemre, hogy mikor kell AFP-re mennem, a védőnőm megnézte és mondta, hogy menjek be a rendelőbe és ott leveszik. Nem kellett semmi beutaló, csak egy papírra ráírta a nevem, AFP és a megadott időpontot. Nagyközségben lakom a háziorvos és a védőnő egy épületben van. Nem ehhez a helyi orvoshoz tartozom de mondta a védőnőm, hogy nem gond, itt is leveszik a vért. Vagy volt egy olyan, hogy mehettem volna a közeli városba is, de mondtam neki, hogy nincs kedvem korán reggel bemenni. Oda írt volna beutalót.
De ha mész a védőnőhöz ő úgy is mindent elmond és kielemez mindent a leleteden ha rendes. Legalábbis nekem így van :)
Cukorterhelésen pedig még nem voltam.
18 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!