A pozitív teszt után még hány tesztet csináltatok?
Figyelt kérdés
Tegnap reggel a nemvárt előtti nap pozitív lett a tesztem. Csütörtökön nőgyógyászhoz megyek 2 hónapja van időpontom rákszűrésre. Addig csináljak még tesztet?
2014. aug. 12. 11:01
1/14 anonim válasza:
Utána már egyet sem.
Gratulálok:)
2/14 anonim válasza:
Első babànál 2 tesztet csináltam mert nem hittem el.
Másodiknál csak 1-et és utána mentem dokihoz.
4/14 anonim válasza:
Én utána még 2-t csináltam.
1-et azért mert, halvány volt és biztosra akartam menni.
a 2.-at meg azért kellett csinálnom, hogy szüleim is elhigyjék. Ugyanis nem nagyon akarták. :)
Szerencsére pont úgy vettem, hogy 2+1 volt.
5/14 anonim válasza:
Még egyet csináltam, mivel az első halvány volt, és látni akartam, hogy erősödik-e.
6/14 anonim válasza:
Én is kettőt csináltam,mivel az első nagyon halvány volt,pont mikor előtte 2x is elvetéltem.De mikor 3 nap elteltével szinte egyforma volt a 2 csík,megnyugodtam.
7/14 anonim válasza:
Én 3 - at :) Egyet azért mert az elsőt a 12. dpo - n csináltam, és nagyon halvány volt, ezért a 14. dpo - n is csináltam, a másik 2 - t meg azért, mert volt otthon, és 2 hónap múlva lejárt volna a szavatossága. Tetszett, ahogy 2-3 naponta egyre erősebb csíkok lettek :) Dokihoz csak 5 + 5 hetesen mentem.
8/14 anonim válasza:
Elsőnél egyet mert olyan erős lett mint teszt csík mint a kontroll csík, másodiknál egyet, ott is egyértelmű volt, harmadiknál elég hamar kezdtem tesztelni, és mindig halvány volt, az első annyira,hogy képen nem is látszódott, majd mindennap teszteltem (tudom,hogy csak két naponta érdemes) amíg nem lett egyértelmű szép pozitív!
9/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Én sem terveztem ilyen korán menni nőgyógyászhoz de már 2 hónapja kértem az időpontot, így elmegyek.
2014. aug. 12. 12:43
10/14 anonim válasza:
Én minimum 10et. Még a 10-nél sem bírtam elhinni, pedig tervezett baba volt. :D De inkább azért csináltam ennyit, hogy erősödik-e 10.dpo után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!