Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szabad a szex? Mióta pozitív...

Szabad a szex? Mióta pozitív a teszt nem merünk szeretkezni.

Figyelt kérdés
A hónap elején teszteltem pozitívat. Azóta nem merünk a férjemmel normálisan szeretkezni.. :) Mikor belekezdünk, neki is meg nekem is csak az jár a fejünkbe, hogy nem-e okozunk ezzel valami bajt neki. Orvosnál még nem voltam, csütörtökre van időpontom. Légyszi mondjatok valamit, mástól nem tudom ezt megkérdezni..
2014. júl. 28. 11:18
 1/9 anonim ***** válasza:
13 hetes vagyok,nekem azt mondta az orvos,ha nincs probléma,akkor nyugodtan szabad.Mi kb. ugyan olyan gyakorisággal együtt vagyonk mint eddig,és nem érzem,hogy kellemetlenebb lenne az együttlét.
2014. júl. 28. 11:20
 2/9 anonim ***** válasza:
Nyugodtan szexelhettek, az esetek nagy többségében semmi akadálya, nem okoz gondot a magzatnál/babánál. Ha valami gond akadna arra az orvos fel fogja hívni a figyelmeteket, hogy na mostantól tilos köldök alatt a szex.
2014. júl. 28. 11:28
 3/9 anonim ***** válasza:

Csak nyugodtan! =)

Élvezzétek egymás társaságát nyugodtan!!! Semmi baja nem lesz a kicsinek! Ott a méhed benne a magzatburok azon belül a magzat víz! Sok minden védi a kicsit! Ne legyen vissza tartó ok! Inkább azon aggódjatok, hogy ha majd nagy a pocak hogy oldjátok meg az együttlétet!! :)

2014. júl. 28. 11:41
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ a kedves és nem kedves válaszolónak is!

Azt hittem azért van ez az oldal, hogy bátran lehet kérdezni, "lehülyézés" nélkül. Most először vagyok terhes, és nem tudom, hogy mondjuk az orgazmus okozta méhösszehúzódások bajt okozhatnak-e egy még alig megtapadt embriónak. De ha ez hülye kérdésnek számít, akkor vállalom. A férjemnek egyébként közgazdász diplomája van, nekem meg csak mezei gimnáziumi érettségim.

2014. júl. 28. 12:00
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem rég olvastam a kismama könyvemben,hogy 100 ejakulációnak kell történnie egymás után közvetlenül,hogy méhösszehúzódást eredményezzen.Szóval nyugodtan együtt lehettek,persze csak ha az orvos nem rendeli másképp.
2014. júl. 28. 13:02
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha nincs semmi bajod, nem fáj semmi akkor nyugodtan :) ha viszont nagyon aggódtok akkor várd meg az első orvosi vizsgálatot és kérdezz rá. Fő a nyugalom :)
2014. júl. 28. 13:14
 7/9 anonim ***** válasza:
Szia! Én 20.hetes vagyok,mióta tudjuk,hogy jön a baba mi nem voltunk együtt.Orvos nem mondott semmit sem,hogy nem szabadna. Mi is épp azért "nem merünk szexelni" ,mert hátha baj lesz belőle.Sokaknak ez hülyeség de nekünk nem az,és nem vagyunk egyedül ezzel az állásponttal. Én is azt mondom mi baj lehetne? De ha belegondolok inkább nem kockáztatok,a kisördög sosem alszik alapon.Gondolom ezért a válaszomért lehülyéznek meg stb, de nem érdekel. Szóval szerintem az orvosoddal beszélj erről és majd meglátjátok ,hogy lesz szex vagy sem.
2014. júl. 28. 16:18
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó! Én is ilyeneken gondolkodom, bár lehet nem kellene. :) Egyébként nem hiszem, hogy lepontoznának, mindenki aranyosan válaszolt, kivéve egy valakit, de neki törődött a válasza.
2014. júl. 28. 16:58
 9/9 A kérdező kommentje:
*törlődött
2014. júl. 28. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!