Ha a pozitív teszt egyre halványabb, de már látszott a petezsák, gondot jelent?
Átlag 27 naposak a ciklusaim, 28. napon pozitív teszttel mentem orvoshoz. Muszáj volt ilyen korán mennem, mert Leiden heterozigóta mutációm van és vérhigítót kellett felíratnom. A 28. napi uh-n 3mm-es petezsákot láttunk. Most a 30. napnál tartok (17. DPO), de a teszt tegnap és ma reggel és halványabb volt, mint a 28. napon. Ez jelenthet bajt, esetleg vetélést? Barnázás, vérzés nincs, a hőm elég cikkcakkos, de nem esett az alaphő alá. Kedden megyek következő uh-ra, akkor elvileg pont 5 hetesnek kellene lennem.
Tudom, hogy biztosat csak az orvos mondhat, csak érdekelne, járt-e valaki hasonlóan.
Szerintem ne tesztelgess, ne stresszeld magad! A vizeleted sem egyformán koncentrált, és ugye lehet, hogy nem egyforma teszttel csináltad.
Amúgy én is Clexanoztam.
Köszönöm a biztatást, de már oda van minden reményem. A tagnapi HCG eredmény 127, ami 18. DPO-n nagyon alacsony, főleg, hogy 4 nappal korábban láttunk petezsákot, ami elvileg 1500-2000 HCG szintnél mutatkozik. Vagyis zuhan lefelé.
Nagyon bánt, mert nézettem progeszteront is, ami szintén alacsony. Kedden kértem az orvostól, hogy a korábbi vetélésre tekintettel adjon Duphastont vagy Utrogestant, erre azt mondta, hogy ne vicceljek, majd, ha babát is lát, egy-két hetet ki kell bírnia progipótlás nélkül is. Hát, úgy tűnik, tévedett, én meg megint hónapokig sírhatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!