Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Betöltött 6. héten hüvelyi...

Gweenda kérdése:

Betöltött 6. héten hüvelyi uh-n csak 18*20mm-es petezsákot láttak. Tudom, hogy ez az esetek zömében vetélést jelent, de volt valakinél, akinek mégis pozitív lett a történet vége? Nagyon rég várt baba.

Figyelt kérdés
Egész konkrétan úgy fogalmazott a doki, hogy nincs benne olyan, amire azt merné mondani, hogy embrió.

2014. máj. 5. 06:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Nekem 2 vetélés után most sikerült megint teherbe esnem! 5+5hetesen be kellett mennünk kórházba mert egész nap fájt a hasam! Ugyanaz volt mint nálad, csak petezsákot láttak! De elmondták, hogy ilyenkor ez még normális és ne aggódjak, és el is csúsztatták 2 héttel az ultrahangvizsgálatomat azt mondva hogy lehet később fogant azért nem látták és 8 hetesen már tuti a dolog (holnap kell majd mennem)! Viszont a háziorvosom csinált egy vérvizsgálatot amiből kiderült, hogy él a baba (nem is értem a kórházba ezt miért nem tették meg akkor rögtön)és mondta, hogy ne aggódjak, viszont az ultrahang még fontos!

Mikor kell visszamenned?

Holnap írok neked mi volt az ultrahangon!

Tudom nehéz, de próbálj meg nem aggódni, tudod, csak pozitívan! Szorítok neked!

2014. máj. 5. 08:01
 2/13 A kérdező kommentje:
Ez múlt szerdán történt, rá egy hétre, azaz holnap után kell majd visszamennem. Én napra pontosan tudom, hogy mikor fogantam, úgyhogy biztosan ennyi idős vagyok. Amiatt is nagyon aggódom, hogy amik voltak tüneteim, másfél hete egyik napról a másikra elmúltak.
2014. máj. 5. 08:10
 3/13 anonim ***** válasza:

Valószínű ez most nem sikerült, de ne keseredj el, hamarosan újra próbálkozhattok! Sajnos a terhesség eleje picit lutri, gyakori a sikertelenség, mert a természet szelektál.

Nézess magadnak egy pajzsmirigy funkciót, hogy rendben van-e, esetleg egy vérkép is jól jönne, de jó eséllyel nem találnak semmit.

2014. máj. 5. 09:51
 4/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Miután több, mint két és fél év küzdelem (milliónyi vizsgálat, hormonkezelés, és egy műtét) után lett a pozi tesztem, így nem igazán tudok nem elkeseredni :( Alapvetően én is tudom, hogy elég kicsi az esély, hogy ebből még baba lesz, épp ezért szerettem volna néhány pozitív kimenetelű történetet olvasni...
2014. máj. 5. 10:09
 5/13 anonim ***** válasza:
Én csak drukkolok neked!
2014. máj. 5. 10:14
 6/13 anonim ***** válasza:
Szerintem lehet belőle baba, próbálj minél többet pihenni és nem idegeskedni, most ez a legfontosabb! Nagyon drukkolok Neked! :)
2014. máj. 6. 09:33
 7/13 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat :) Legalább annyira várom a holnap délutánt, mint amennyire félek tőle. De bármi is legyen, mindenképp megírom majd.
2014. máj. 6. 10:05
 8/13 anonim ***** válasza:

Szia! Én voltam az első hozzászóló! Ma voltam ultrahangon! 2cm a baba és még mozgott is, hallottuk a szívverését!

Szóval ne add fel! 5+5 hetesen nekem sem láttak semmit és még jól rám is ijesztettek, de látod, csak ott van és minden rendben van vele!

Holnap írj, várni fogom és szorítok neked!

2014. máj. 6. 12:11
 9/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen, hogy megírtad a fejleményeket, örülök, hogy veletek minden rendben. Azt megkérdezhetem, hogy neked az első uh-n (az 5+5 hetesen) mekkora petezsákot láttak?

Egyébként persze, mindenképp jelentkezem holnap este, megírom, mit mond a doki.

2014. máj. 6. 12:38
 10/13 anonim ***** válasza:
Ezt sajnos nem tudom neked megmondani mert nem Magyarországon élek, és itt nem kapok semmilyen papírt leletet kézhez, majd csak a kiskönyvbe fognak írni 2 hét múlva mikor megkapom! Mondták ott akkor, de az az igazság én meg sem jegyeztem mert ott abban a pillanatban csak azon járt az eszem, hogy mi lehet az oka, hogy nem látszik még! Annyi rémlik, nem voltak túl nagy számok!
2014. máj. 6. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!