Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Betöltött 6. héten hüvelyi...

Gweenda kérdése:

Betöltött 6. héten hüvelyi uh-n csak 18*20mm-es petezsákot láttak. Tudom, hogy ez az esetek zömében vetélést jelent, de volt valakinél, akinek mégis pozitív lett a történet vége? Nagyon rég várt baba.

Figyelt kérdés
Egész konkrétan úgy fogalmazott a doki, hogy nincs benne olyan, amire azt merné mondani, hogy embrió.

2014. máj. 5. 06:41
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
9mm és él :) A könnyem potyogott, mikor megláttam a szívdobogását.
2014. máj. 7. 18:13
 12/13 anonim ***** válasza:
Nagyon örülök! Én is elsírtam magam szerdán! Leírhatatlan élmény! Boldog babavárást és teljes szívemből örülök nektek mivel ugyanezt éltem át és tudom milyen érzés most :)
2014. máj. 8. 15:13
 13/13 anonim ***** válasza:

Jajj dejóóóó, annyira örülök, GRATULÁLOK! :)

Remélem nekünk is hamarosan összejön már a rég várt első baba. Boldog babavárást! :)

2014. máj. 8. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!