Milyen pozitív tapasztalataitok vannak cigányokkal kapcsolatban? Mesélnétek?
9.-ben új suli, új osztály, volt egy ilyen tipikus kigyurt, balhés cigány srác aki mindenkibe belekötött, velemis akart verekedni. De mivel oszt. társak voltunk hallotta apám nevét (nem vele élek, elváltak szüleim), és kiderült, hogy az anyjával van együtt apám. Na, onnantól megvolt a bevédőemberem :D
Régi szép idők :)
Mondjuk most jóbavagyok egy elég ismert cigány sráccal, ha valakivel gondom lenne, pár haverjával tuti megkeresnék :D
Emlékszem mikor középiskolába korrepetált egy cigány srác angolból. Nagyon jól megy/ment neki.
Mikor meg nem fogadták el a 200Ft-m, és az eladó már megcsinálta a számlát kifizeztte nekem.
És egyszer mikor elfelejtettem idegen nyelvből fogalmazást írni, megcsinálta nekem egy szünet alat, és ötöst is kaptam rá. :)
Igaz, tetszettem neki, és ilyen gesztusokkal próbálta elnyerni a szívemet, de legalább normálisan udvarolt. Akkor egyáltalán nem estem hasra tőle, de kicsit idősebben már elolvalvadnék egy szál virágtól is.
De alapjáraton mindenkivel kedves volt, és segített ha tudott, emlékszem mikor 5-t lehetett kapni valamire, és akik bukásra álltak, azoknak megadta a választ. De kinézetre sem nézett ki rosszul, pedig igazi cigány volt elméletileg (apja, és anyja is az volt).
Nagyon utálom őket, viszont az egyik legjobb barátom roma származású. Nagyon intelligens, középiskolában az egyik legjobb képességű volt. Utána továbbtanult egyetemen TTIK-n. Nagyon bírom, emberileg sokat lehet tőle tanulni.
Ő az egyetlen pozitív tapasztalatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!