Ti mit csináltátok a helyemben? Kombinált tesztnél durván elírták a testsúlyomat.
Figyelt kérdés
57 helyett 75 kg-t írtak. 30 ezer Ft volt a teszt, és azért csináltattam, mert már volt genetikailag problémás terhességem.2014. ápr. 25. 12:21
1/8 anonim válasza:
nem lesz gond, 3 eredményböl vonnak statisztikai átlagot: anya kora, véreredmény és genetikai uh tarkóredő alapján
2/8 anonim válasza:
Menj vissza, és kérj új számítást, hisz ennél a tesztnél ugye a korral és a súllyal is számolnak.
3/8 A kérdező kommentje:
Nem is csak a gond miatt kérdem, de hogy még fizetek is, és ennyire hanyagul kezelik a dolgot?
2014. ápr. 25. 12:24
4/8 anonim válasza:
Én mindenképpen visszamennék és "reklamálnék". Ennyi pénzért és főleg a teszt fontossága miatt azért mégsem mindegy...
5/8 anonim válasza:
Reklamálj!!!! Ez nem a te hibád, számolják ki az igazi súllyoddal az értékeket!!!
Nem olcsó egy ilyen vizsgálat és lehet a súly is beleszámít a kockázatokba, akkor meg tök fölöslegesen csináltattad meg mert úgy sem annyinak kéne lennie.
Amúgy ez a kombinált teszt sem 100%! Csak egy arányt ad.
6/8 anonim válasza:
Az eredmenyt nem mondtak meg egyből? Mert ha negativ akkor szerintem nincs jelentősége hiszen a kisebb testsuly csak javitja az eredmenyt..szerintem. De amugy siman menj vissza vagy hivd fel őket. Vérvetel, UH megvolt, semeddig nem tart egy uj kalkulacio...nekik plusz 5perc te meg megnyugszol. A panaszod meg jogos.
7/8 anonim válasza:
Szia, nekem a koromat irtak el tiz evvel, 29 helyetz 39, pfff, gondolhatod milyen eredmeny jott ki. Reklamalj mindenkeppen szerintem is!
8/8 anonim válasza:
Én is reklamálnék, hiszen fizettél érte, csinálják meg jól. Ha nomrálisak, minden gond nélkül újra kikalkulálják, hiszen minden adat a birtokukban van, csak elírták, így nem kéne ezen kötözködniük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!