Kismamák ti mit csináltatok ilyen helyzetben? Babának nem lesz baja?
Nem lesz baja. Elveszi a szervezetedtől, amire neki szüksége van.
Hány hetes vagy? Egyébként a második trimeszterre általában elmúlik.
Szia!
Ha esetleg reggel nem vagy olyan rosszul,akkor vitamint vegyél be,legalább pótolja egy kicsit azt amit kajával nem tudsz bevinni.
Én is este szoktam rosszabbul lenni.Volt,hogy reggel megettem 4 piritóst,az nem jött ki,aztán egész napra annyi volt.Inni próbálj meg,ha kell csak kortyonként.A citromos víz talán jobban esne mint a sima.
Nálam az 5. héttől a 15. hétig volt így ,de a baba szépen fejlődött ennek ellenére! Ne aggódj! Ahogy az elöttem szóló írta,a baba elveszi a szervezetedtől,amire neki szüksége van.Pótlásra neked van több szükséged most,Ő el lesz hidd el :)
Szia!
Csak arra figyelj, hogy ne száradj ki, mert én emiatt töltöttem majd egy hetet kórházban 7 hetesen! A babának nem lesz baja ne aggódj:) Magadra figyelj, ha nagyon vészes lenne a helyzet, menj el többször a védőnőhöz, hogy vizsgálja meg a vizeletedet. Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!