Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Teherbeesésed története?

Teherbeesésed története?

Figyelt kérdés

Tervezted, vagy váratlanul jött? Hogyan mondtad el a gyermeked apjának?

Ha váratlanul: mitől volt váratlan? Olyan embertől, akitől szerettél volna? Ő hogy viszonyult a babához, és azóta hogy alakultak a dolgaid?

Ha tervezted: az elhatározáshoz képest mikor sikerült? Hogyan készültél rá? Változtattál előtte bármit az életmódodon? A párod hogyan viszonyult hozzá?

A válaszokat előre is köszönöm!

2014. aug. 30. 23:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
74%
Nem terveztük, fogamzàsgàtlòt szedtem , elmentünk egy buliba ahol jòl a garatra öntöttünk ès valòszìnű kijött a bogyò is a màsnapodsàg alkalmàval. Ìgy sikerült a baby. A tesztet a kimaradt mensi utàn 2 nappal csinàltuj együtt a pàrommal. Ő jobban fogadta, mint èn. Màra màr 12 hetes vagyok ès holnap megyek kombinàlt tesztre.
2014. aug. 31. 12:01
 12/15 anonim ***** válasza:
Mi az esküvőnk utánra terveztük gondoltuk már nászútról úgy jövök haza. Hát nem így történt.4 hónappal később a karácsonyi leálláskor sokat voltunk együtt akkor már nem is nagyon gondoltunk arra hogy összejön egyhamar magyarán nem görcsöltünk rajta. Januárban már pozitív lett a tesztem pont éjjelesből jöttem haza a barátnőmmel és erősködött hogy csináljak tesztet mert akkor már 2 napja késett. Megcsináltam és a barátnőmmel együtt örültünk. A férjemet nagyon bántotta hogy nem együtt csináltuk meg. Most lesz 6 éves a fiam úgy gondoltuk most már ideje a kistesónak. Megnéztem a neten mindenféle kalkulátorokat hogy mikor kell együtt lennünk stb. A múlt héten vettem egy tesztet mert már egy hete késett de most ügyeltem arra hogy együtt csináljuk meg a férjemmel. Amikor kijött a két csík egyszerre sírunk és nevettünk. Még a 12 év alatt nem nagyon láttam sírni a férjemet csak mikor a kisfiunk megszületett fantasztikus volt látni hogy mennyire örül. Azért őszintén bennem van egy kis félsz de tudom hogy együtt mindent megoldunk!
2014. aug. 31. 12:32
 13/15 anonim ***** válasza:
Mi mar az elejen megbeszeltük,h majd akarunk babat de persze majd csak kb ket ev mulva..kozben volt lanykeres de nem terveztük az esküvőt meg..egy eve voltunk együtt mikor mar ket napja kesett nem gondoltam,h terhes vagyok gyogyszert szedtem.meg egy evet akartunk varni a picivel...de sokszor poenkodtunk vele,h mar biztos terhes vagyok:)mivel kesett csinaltam egy tesztet amin előbb kijött a T csík mint a kontroll..azt hittem hülye vagyok..gyorsan csinaltam masikat azon pont így..lezsibbadtam annyira meglepődtem:))nem szóltam a páromnak csak este mikor hazajött de annyit irtam neki,h ma csinalok tesztet..ahogy belépett este az ajtón en mar ott àlltam ràmnézett első mondata,pozitív lett:))őszintèn bevoltunk sz.arva rendesen..:D napokig nem tértünk magunkhoz..aztan jöttek az ultrahangok az első utàn szerelmes lettem belé..a 12 hetesen pedig mindketten tàtott szàjjal néztük,h ő a mi babànk:))mi nem keszültünk egyaltalan igy nem vàltoztattunk semmin...decemberben születik..mar tudjuk,h kisfiú aminek az apukàja nagyon örül,és màr nagyon nagyon vàrjuk és nagyon szeretjük màr most:))
2014. aug. 31. 12:33
 14/15 anonim ***** válasza:
Terveztük a babát,ez év végére a teherbeesést kb,de aztán egyszer csak meggondoltuk magunkat,nekiálltunk a babaprojektnek előbb,jóval előbb :) Első hónapban sikerült :) Nem változtattunk az életmódon,nem görcsöltünk rá,együtt voltunk amikor mindketten szerettük volna ,nem volt tervezett szex ,hogy "ma már pedig délután 6kor szex mert kell a baba".Csak úgy jöttek az együttlétek mint azelőtt. Már 26.hetesek vagyunk :)
2014. szept. 1. 10:12
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Az eljegyzésünket terveztük október vége fele mikor úgy döntöttünk, hogy nem védekezünk tovább, úgyis együtt szeretnénk leélni az életünket, ha jön a baba, hagy jöjjön. Decemberben megvolt az eljegyzés, júliusra ki is tűztük a lagzi időpontját. Aztán januárban lett egy pozitív tesztem, így az esküvőt előbbre hoztuk.

Második gyerkőcnél mondta a férjem, hogy ha tényleg szeretnék kistesót, akkor jöhet. Mondtam neki, hogy ezt úgy gondolja meg, hogy a lehető legaktuálisabb napon vagyok. Azt mondta, ha jönni akar, hagy jöjjön. Hát jött is egyből. Azon szerencsések közé tartozunk, akiknek szinte elég rágondolni a gyerekre, már jön is. Olyannyira, hogy most nem gondoltunk gyerekre, mégis jön. Februárra várjuk a harmadik gyermekünket. :)

2014. szept. 1. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!