Teherbeesésed története?
Tervezted, vagy váratlanul jött? Hogyan mondtad el a gyermeked apjának?
Ha váratlanul: mitől volt váratlan? Olyan embertől, akitől szerettél volna? Ő hogy viszonyult a babához, és azóta hogy alakultak a dolgaid?
Ha tervezted: az elhatározáshoz képest mikor sikerült? Hogyan készültél rá? Változtattál előtte bármit az életmódodon? A párod hogyan viszonyult hozzá?
A válaszokat előre is köszönöm!
Az eljegyzésünket terveztük október vége fele mikor úgy döntöttünk, hogy nem védekezünk tovább, úgyis együtt szeretnénk leélni az életünket, ha jön a baba, hagy jöjjön. Decemberben megvolt az eljegyzés, júliusra ki is tűztük a lagzi időpontját. Aztán januárban lett egy pozitív tesztem, így az esküvőt előbbre hoztuk.
Második gyerkőcnél mondta a férjem, hogy ha tényleg szeretnék kistesót, akkor jöhet. Mondtam neki, hogy ezt úgy gondolja meg, hogy a lehető legaktuálisabb napon vagyok. Azt mondta, ha jönni akar, hagy jöjjön. Hát jött is egyből. Azon szerencsések közé tartozunk, akiknek szinte elég rágondolni a gyerekre, már jön is. Olyannyira, hogy most nem gondoltunk gyerekre, mégis jön. Februárra várjuk a harmadik gyermekünket. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!