Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » WPW szindróma és a terhesség....

WPW szindróma és a terhesség. Kinek milyen története van?

Figyelt kérdés
21 hetes terhes vagyok és 11 éve műtöttek WPW szindróma miatt. Mai napot megfigyelésen töltöttem annyi rohamom volt. Bármi ami ide köthető irjátok le. Köszönöm.
2009. jan. 5. 17:11
 1/4 A kérdező kommentje:
WPW szindróma az egy szívbetegség. Senkinek nincs ilyenje? De jó nekte:D További boldog babavárást:D
2009. jan. 14. 14:10
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem van, ezek szerint a terhességnél előjöhet? Vagy neked amúgy is gyakran van rohamod?

De a műtét (katéteres abláció, ha arra gondolsz) nem szüntette meg?

Ha tudsz kérlek válaszolj, érdekelne.

18L

2010. máj. 27. 18:50
 3/4 A kérdező kommentje:

Bocsi rég jártam az oldalon...

Mivel ennél a terhességemnél több volt a "roham" ezért a császár mellett döntött a dokim... nem bántam meg. Ami gondot okozott hogy kaptam gyógyszereket visszatartás miatt és a verpamilt ilyen esetben nem adhatnák.. de elnézték ..na az rendesen kikészitett. De szerencsére nem lett komolyabb gond belőle mert szoltam hogy rosszul vagyok.

A műtétem aránylag jol sikerült de maradtak még gócok és a doki szerint egy korrekcios műtéttel ez is eltüntethető. Sajnos borzalmas volt a műtét igy nem vállalom a korrekciot mert ami rohamok előjönnek már viselhetőek. Pár perc és elmulnak.

Máh annyi hogy spinális érzéstelenítést kaptam és a szivem miatt eléggé "alacsonyan". Így a lepényleválasztást eléggé megéreztem. De oda se neki... már 15 hós a kis csibészem:D

2010. aug. 26. 13:28
 4/4 anonim ***** válasza:
Mennyi idős vagy?
2014. dec. 23. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!