WPW szindróma és a terhesség. Kinek milyen története van?
Nekem van, ezek szerint a terhességnél előjöhet? Vagy neked amúgy is gyakran van rohamod?
De a műtét (katéteres abláció, ha arra gondolsz) nem szüntette meg?
Ha tudsz kérlek válaszolj, érdekelne.
18L
Bocsi rég jártam az oldalon...
Mivel ennél a terhességemnél több volt a "roham" ezért a császár mellett döntött a dokim... nem bántam meg. Ami gondot okozott hogy kaptam gyógyszereket visszatartás miatt és a verpamilt ilyen esetben nem adhatnák.. de elnézték ..na az rendesen kikészitett. De szerencsére nem lett komolyabb gond belőle mert szoltam hogy rosszul vagyok.
A műtétem aránylag jol sikerült de maradtak még gócok és a doki szerint egy korrekcios műtéttel ez is eltüntethető. Sajnos borzalmas volt a műtét igy nem vállalom a korrekciot mert ami rohamok előjönnek már viselhetőek. Pár perc és elmulnak.
Máh annyi hogy spinális érzéstelenítést kaptam és a szivem miatt eléggé "alacsonyan". Így a lepényleválasztást eléggé megéreztem. De oda se neki... már 15 hós a kis csibészem:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!