Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Első szülésem rettenetes...

Első szülésem rettenetes volt.3-abortuszom volt a félelem miatt. Most ismét erre készülök!? Van kiút ebből?

Figyelt kérdés
Sajnos ugy látom hogy ,a császár metszésre komplikáció nélkül nincs lehetőség. 3-4 százezer forintom pedig magánklinikára nincsen.Sőt talán még ennél is többe kerűl.4kg volt a lányom,már 7éves.És most is a sírás kerget amikor arra a 30-óra vajúdásra,és a hosszú kitolásra gondolok. Végűl vacummal húzták ki a babát úgy hogy közben térdelteka hasamon. Indították infuzióval mert "össze vissza" voltak a fájások.A szivem kiszakad a babámért :((((

2014. aug. 26. 00:03
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
53%

Rémísztd csak el a császártól is, hátha megöleti a 4. gyereket is...

Többségünk tisztában van vele, hogy a császár sem egy sétagalopp (nekem kettő is volt, de egyiket sem találtam olyan szörnyűnek, nem vagyunk egyformák), de ha a kérdező úgy gondolja, hogy 7 év, és 3 abortált magzat után ez az egyetlen módja, hogy ne abortálja a negyediket is, akkor talán nem kéne elbizonytalanítani! Tapasztalja meg ezt is, aztán majd ő eldönti melyik volt rosszabb.

2014. aug. 26. 17:23
 32/37 anonim ***** válasza:
25%

Már ne is haragudj kedves kérdező DE! mindenki fél egy kicsit a szüléstől. Én is félek! De tudod az a 30 órányi fáradozás, "szenvedés" megéri! Már csak azért is mert utána a kezedbe foghatod a kicsi babát. :)

Minden terhesség és szülés más. Valakinek az első jobban fáj a másodikkal már hamar megvan. Valakinke meg a második jobban fáj mint az első. DE! Van fájdalomcsillapító!! És lehet kérni is!

Ne csinálj butaságot!

Biztos nem tudnék nyugodtan aludni ha elvetettem volna a babámat! Nem tudom te, hogy tudsz nyugodtan aludni 3 abortusz után... Elhiszem, hogy rettegsz és félsz! De végy erőt magadon! Én is mindig erőt vezsek magamon. Ráadásúl nekem azt mondták, hogy 2 hét is szülök. Előbbre vettek.

Én is rettegek,tele a gatyám..de érdekel is engem csak had foghassam más a babám! :)

2014. aug. 26. 19:55
 33/37 Rea25 ***** válasza:
64%

Figyelj h valakinek ekkor nekem nagyon nehéz volt az első szülésem pedig nem volt túl nagy a baba 3 és fél kg

pénteken hajnalban kezdődtek a fájásaim de mivel nem tágultam péntek este adták az oxit de nem nagyon hatott a dolog ... szombat estig odáig jutottunk ,hogy 2 ujjnyira voltam tágulva ki .

akkor ment el a nyákdugóm vasárnap hajnal 04:15 -kor elfolyt a magzatvizem de még csak 6 ujjnyira voltam nyitva közben olyan fájásaim voltak ,hogy párom csak nézett 8 -kor fektettek fel a szülőágyra de nem volt jobb semmivel.. kézzel tüntették el a méhszájamat is mert 8 ujjnyinál megállt a dolog ! közben nyomták belém az fájás erősítőt ,a vége az lett,hogy a főorvos ugrott fel az ágyra és nyomta ki szószerint belölem a kislányt

azt hittem ott nyúlok ki az asztalon a kislány olyan gyorsan jött ki ,hogy szét szakadt a belső és külső méhszájam ,elpattant egy ütöerem az orvos 1 órán keresztül varrt .. Viki 10:25 -kor született meg . ésfél 12 után végzett az orvos . Most 37 hetes terhes vagyok az öcsivel :) hogy félek e? nagyon ,de semmi pénzért nem mentem volna abortuszra ezért !

2014. aug. 26. 22:45
 34/37 anonim ***** válasza:

Kérdező, mi lett végül Veletek?

Szerintem Te komoly PTSD-ben szenvedsz, amit mindenképpen szükséges volna kezelni az abortuszoktól függetlenül is, SAJÁT MAGAD MIATT! Nem tudom, megtartottátok-e végül a babád, de ettől függetlenül is pszichoterápiás segítségre lenne szükséged. Remélem, már megkapod ezt azóta!

2015. ápr. 12. 00:26
 35/37 A kérdező kommentje:

Igen ! Most büfiztettem meg :)!

Császár metszéssel született! És bármikor végig csinálnám újra !

És a baba köszöni szépen jól van.

Semmiről nem maradt le hogy nem hüvelyi úton született.

2015. ápr. 12. 11:58
 36/37 anonim ***** válasza:
100%
Örülök, hogy szembenéztél a félelmeiddel, legyőzted őket és a nyeremény érte ott pihen a karodban. Remélem egyszer én is győzök az én félelmeimen. Gratulálok neked, nektek!!!!
2015. ápr. 12. 21:54
 37/37 anonim ***** válasza:
0%
Kicsit a sorok közt olvasva és a kommentekből szavakból leesik nektek is valami.. Nem kamu a 3 abortusz miért nem védekeznek?? Szerinted ilyen kulturkörben hànyszor teszi fel az orvos? Mert a pasik nrm fognsk a nőknek meg tilos. Leszakadó réteg ....
2016. aug. 9. 18:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!