Első szülésem rettenetes volt.3-abortuszom volt a félelem miatt. Most ismét erre készülök!? Van kiút ebből?
Na neked kellene egy jó kis veszélyeztetett terhesség mindennel ami ahhoz hozzá tartozik. Vérzéssel, fájdalmakkal görcsökkel félelmekkel rengeteg fekvéssel, öt perces zuhanyzással megemelt ágyvéggel fogyással vérszegénységgel, koraszüléssel. És gondolj bele hogy a fenti a sikeres terhességem volt. A sikertelen terhességem középidős vetéléssel végződött rendes szüléssel úgy ahogy kell. Az is fáj ám, ott is kell nyomni. elhiszed hogy engem is a sírás kerget de nekem van rá okom? Ugyanis én azt a gyerekemet gyászolom akit mindennél jobban akartam és elveszítettem. Nem elvetettem, elveszítettem, pedig a második terhességemmel is ugyanazt vállaltam mint az elsővel. És mondok még valamit...harmadjára is vállalni fogom mert hiszem azt hogy lesz egy olyan terhességem amit nagyjából végig tudok vinni de legalább 3-al kezdődik.
A nehéz sok sok sok hetemet és hónapomat hasonlítsad össze a 30 óráddal és nem koraszülött élő gyermekeddel. És akkor most gondolj arra aki a hasadban pihen, aztán döntsél az életéről. Nem hiszem el hogy az abortuszon kívül nincsen más lehetőség, ha meg mégis ezt teszed akkor Te egy nagyon kevés ember vagy. Bocs de kiakadtam a megoldásaidon...
Nem minden szülés egyforma, ettől ne félj.
Sürgősen menj el pszichológushoz, aki segít feldolgozni az abortuszokat és az egyéb félelmeidet, és hidd el, akkor nagyobb gondok nélkül ki tudod majd hordani a babát.
Ha nem?... Akkor szerintem totál belebolondulsz, már így is jó úton jársz arra felé sajnos :-(
Mindig van kiút, csak lépj rá!
Jaj persze, ti elhiszitek, hogy van ilyen ember, aki ezek szerint párkapcsolatban él, és pár/férj csak úgy nézi tétlenül, hogyan jár az asszony már szinte rendszeresen abortuszra???
Azt még elhiszem, hogy valaki szűkölve retteg a szüléstől! Azok általában kézzel-lábbal védekeznek a terhesség ellen, és nem kapartatni járnak!
Na, de hogy egy ilyen szűkölve rettegő nőnek a párja/férje csak úgy gond nélkül végignézze, hogy már a . gyereket is a kukába löki az asszony, na ezt már kevésbé hiszem el!
Tényleg hol van a párod/férjed ilyenkor??
Van kiút: a védekezés!!! Köttesd el magad, és ne úgy járkálj abortuszra, mint más a kocsimosóba. Így nem ér több trauma, nem kell félned egy következő terhességtől. Egyébként nincs egyforma állapot, lehet, hogy egy következő terhességed és szülésed teljesen probléma és komplikáció mentes lenne.
8:40-es válaszoló: nagyon sajnálom, amit írtál. :( Rossz volt olvasni a soraidat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!