Első szülésem rettenetes volt.3-abortuszom volt a félelem miatt. Most ismét erre készülök!? Van kiút ebből?
Simán megcsászároznának kérésre. Simán.
Éppen ezért gondolom, hogy vagy egy lelketlen, embertelen képződmény vagy, ha igaz, amit írsz, vagy pedig pszichopata, akit sterilizálni kellene, ha hazudsz. Kötelezően.
Ez egy jó döntés, menj hozzá beszélj vele! Ad papírt is sztem ha tényleg nem tud segíteni h átlépj a régi szülésen, akkor biztos h császároznak. De ha nem ad akkor a 9 hónap alatt rakjátok össze a pénzt és megcsászároz a választott orvosod!
Hány hetes vagy? Megtartjátok akkor?
Ha elmész pszichiáterhez, és ő is tanúsítja, hogy komoly lelki problémáid lennének, ha természetes úton kellene szülni, szerintem biztos lesz olyan orvos, aki megcsinálja a császármetszést. Terhesen nem hinném, hogy nagyon tele akar majd gyógyszerezni. Ne aggódj, hanem tervezd el alaposan előre: találd meg, aki elvállal majd, beszéld meg vele előre, hogy minden úgy menjen, ahogy szeretnéd majd. Ha egy orvos nemet mond, nem kell belenyugodni,hogy nem lehetséges, menj akkor másikhoz. Általában nem az szokott lenni a jellemző, hogy semmi áron nem akarják a császárt.
Kitartást!
Azért ne rimánkodj császárért, mert elhiheted, hogy az is baromira tud fájni.
Én szültem simán és császárral is. Első szülésem sima volt, és 6 óra vajúdás után azt hittem nincs nagyobb fájdalom. De amikor végre a fiam megszületett már nem is volt olyan vészes, csak az emlék kísértet, hogy mennyire tud fájni a szülés.
A második szülésem császár volt. 4 óra vajúdás után a baba szívhangjai elhalkultak, így császár mellett döntött a doki. Kaptam érzéstelenítést, bár nem éreztem semmit, de a tudat, hogy felvágják a hasadat ott volt előttem. De a császár után amikor kiment az érzéstelenítés, az volt a kín. Hetekig nem aludtam, sírtam a fájdalom miatt. Hónapokig szenvedtem a császár utóhatása miatt. Szóval ha a fájdalom miatt rettegsz akkor kérj epiduláris érzéstelenítést, és szülj simán. A császár sokkal rosszabb.
Na azért a császártól ne félj annyira nekem is az volt és a 2. naptól tök jól éreztem magam reggeli egy fájdalomcsillapítóval. Itthon meg csak a fekvésből a felülés volt kicsit rosszabb na meg persze a nevetés.
Amúgy látod ezekből is látszik h mennyire máshogy éli meg mindenki és még a első második is mennyire különbözik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!