Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Gerincbe érzéstelenítés milyen?

Gerincbe érzéstelenítés milyen?

Figyelt kérdés
Babát várok. Ez a gerincbe érzéstelenítés az amitől évek óta rettegek, konkrétan, hogy nem fogom érezni a lábaim. Ti hogy éltétek meg? Leírnátok mi zajlik pontosan, mi játszódott le bennetek?
2014. aug. 24. 20:26
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
írtam inkább privátot
2014. aug. 25. 11:30
 32/32 anonim ***** válasza:
35%
Nem értem miért kell spinális érzéstelenítés egyáltalán szüléskor. Az oké, hogy megy az epidurális császárkor, az teljesen érthető. De egy normális szülést azért csak bírjon már ki mindenki fájdalomcsillapító nélkül... Kettőt szültem, mindkettő baromira fájt, de el sem tudtam volna képzelni, hogy csillapítsák a fájdalmam. Ez ezzel jár.
2014. aug. 25. 13:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!