Gerincbe érzéstelenítés milyen?
Az epidurálisra gondolsz?
Azt gerinc mellé adják, maga a szúrás egyáltalán nem fáj, és a lábaidat is fogod érezni, csak a fájásokat nem.
Szuper jó, legalábbis nekem nagyon jó volt, a fájásokkor csak egy enyhe feszülést éreztem, így pontosan tudtam, hogy mikor kell nyomni. Se a szülés, sem utána a gátvarrás nem fájt. Kicsit elálmosodtam tőle.
Én nagyon örülök, hogy a szülésznő rábeszélt.
én ne sejtettem hogy császár lesz a vége, ezért nem is voltam felkészülve a témára
mivel nyugtató is van az infúzióban ezért nem különösebben zavar majd hogy nem érzed a lábad
egyébként hat óra múlva már kezd kimenni a zsibbadás és mily szerencse nekem addig tartott a nyugtató hatása is
na ha nem lett volna nyugtató csak deréktól lefelé bénaság biztos hogy hisztirohamot kaptam volna
Nagyon úgy néz ki a vérnyomásom miatt.
Nagyon meg tud ugrani, és a doki azt mondta nem kellene kísérletezni.
7es vagyok!
én mivel egész terhesség alatt elég rosszul aludtan, sokszor jártam éjszaka pisilni meg sokszor felkeltem, úgyh még egy kicsit 'élveztem' is h csak aludnom kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!