Gerincbe érzéstelenítés milyen?
15ös vagyok!
Hát mikor beadták én egyáltalán nem zsibbadtan, hanem egyszerűen mire lefektettek már csak nagyon gyengén éreztem h felrakják a katétert és mire azzal végeztek tényleg csak azt éreztem mintha csak piszkálnának!
Amúgy hozzám az anesztes beszélt és mondta mindig h mit csinálnak az orvosok v h mit fogok érezni pl. h ha kiveszik a babát kis húzgálást érzek..
óóó az kihagytam h mikor jött vissza v 6-7 óra múlva élveztem h végre megtudom mozgatni a lábujjaim, mert előtte is néha próbáltam de nem ment :(
amúgy tényleg nem kell tőle félni, nem olyan rossz, én nem kérnék altatást.
Soknak tünt a műtét ideje, vagy pörögtek az események?
A babát megmutatták neked, vagyis láthattad rögtön?
Nagyon gyorsan ment a műtét, ténylegesen is csal fél óra volt. Megmutattàk a babàt rögtön amikor kivették, utána elvitték megvizsgálták felöltöztették és utána még egyszer visszahozták pár percre utána kivitték és odaadták a páromnak. Nem lehetett bent velem a párom, viszont ott volt mikir tisztogatták meg vizsgálták. És nála volt addig amíg engem kihoztak a műtőből.
Másnap fájt, nehéz volt felállni, de nálunk nem sajnálták a fájdalom csillapítót, én minden reggel és este bevettem egyett. 2. nap meg már nem is fájt igazán csak ha nevetettek. Nekem igazából az volt a rossz h nem tudtam rendesen fürdeni mert nem érheti víz.
És addig a megfigyelőben voltál?
2. nap már jó volt? Mikor vették ki a járatokat?
úgy látszik az, hogy nem érzi az ember a lábát, csak engem ijeszt meg ennyire. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!