Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Gerincbe érzéstelenítés milyen?

Gerincbe érzéstelenítés milyen?

Figyelt kérdés
Babát várok. Ez a gerincbe érzéstelenítés az amitől évek óta rettegek, konkrétan, hogy nem fogom érezni a lábaim. Ti hogy éltétek meg? Leírnátok mi zajlik pontosan, mi játszódott le bennetek?
2014. aug. 24. 20:26
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

15ös vagyok!

Hát mikor beadták én egyáltalán nem zsibbadtan, hanem egyszerűen mire lefektettek már csak nagyon gyengén éreztem h felrakják a katétert és mire azzal végeztek tényleg csak azt éreztem mintha csak piszkálnának!

Amúgy hozzám az anesztes beszélt és mondta mindig h mit csinálnak az orvosok v h mit fogok érezni pl. h ha kiveszik a babát kis húzgálást érzek..

2014. aug. 25. 08:15
 22/32 anonim ***** válasza:

óóó az kihagytam h mikor jött vissza v 6-7 óra múlva élveztem h végre megtudom mozgatni a lábujjaim, mert előtte is néha próbáltam de nem ment :(

amúgy tényleg nem kell tőle félni, nem olyan rossz, én nem kérnék altatást.

2014. aug. 25. 08:18
 23/32 A kérdező kommentje:
Érezted, hogy kiveszikba babát? És a többit, mikor vágnak, varrnak, stb. Abból mit éreztél?
2014. aug. 25. 08:36
 24/32 anonim ***** válasza:
Akkor éreztem olyan huzogatás féleséget (mintha fel le huzogatnád a hasad) mikor kivették a babát, nem is tudtam h már vàgtak csak mikor mondta az anesztes h mindjárt kinn a baba. Mást semmi nem éreztem.
2014. aug. 25. 09:15
 25/32 A kérdező kommentje:

Soknak tünt a műtét ideje, vagy pörögtek az események?

A babát megmutatták neked, vagyis láthattad rögtön?

2014. aug. 25. 09:26
 26/32 A kérdező kommentje:
Nagyon fájt utána gondolom...mikor kelhettél fel, babát mikor adták oda? Férjed meddig lehetett ott?
2014. aug. 25. 09:27
 27/32 anonim ***** válasza:

Nagyon gyorsan ment a műtét, ténylegesen is csal fél óra volt. Megmutattàk a babàt rögtön amikor kivették, utána elvitték megvizsgálták felöltöztették és utána még egyszer visszahozták pár percre utána kivitték és odaadták a páromnak. Nem lehetett bent velem a párom, viszont ott volt mikir tisztogatták meg vizsgálták. És nála volt addig amíg engem kihoztak a műtőből.

Másnap fájt, nehéz volt felállni, de nálunk nem sajnálták a fájdalom csillapítót, én minden reggel és este bevettem egyett. 2. nap meg már nem is fájt igazán csak ha nevetettek. Nekem igazából az volt a rossz h nem tudtam rendesen fürdeni mert nem érheti víz.

2014. aug. 25. 09:59
 28/32 anonim ***** válasza:
20:45kor műtöttek és reggel 6 körül vittek a szobámba. Babáért már akkor msehettem volna de mivel a nőgyógyászati osztályra tettek mert nem volt hely a szülészetin(egy emeleten van a kettő) messze volt így megvártam a párom és ő ment el a kislányunkért.
2014. aug. 25. 10:05
 29/32 A kérdező kommentje:

És addig a megfigyelőben voltál?

2. nap már jó volt? Mikor vették ki a járatokat?

úgy látszik az, hogy nem érzi az ember a lábát, csak engem ijeszt meg ennyire. :)

2014. aug. 25. 10:20
 30/32 A kérdező kommentje:
Járatokat - varratokat
2014. aug. 25. 10:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!